Rejser til Hawaii – book en ferie i USA eller på Hawaii

Skal ferien være udenfor Europa så overvej ferie i USA eller måske rejser til Hawaii. Rejser til Hawaii og USA er destinationer, som besøges i stor stil af turister fra Europa.

Vil du gerne lidt længere væk end normalt i år? I så fald, så kan du overveje en ferie i USA eller rejser til Hawaii. USA og Hawaii er to populære feriemål, som igennem mange år har trukket mange danske turister til.

Lær mere på denne side omkring ferie i USA og på Hawaii, og hvordan du kan få dine rejser i stand.

Ferie i USA
USA er et af verdens største og mest spændende lande. Dette gør også, at det er et af de mest oplagte steder, når du skal på ferie. Samtidig betyder moderne flyforbindelser, at det i dag er let og relativt billigt at komme til USA, i modsætning til tidligere tider.

De mange kontrasters land
En af de gode ting ved ferie i USA er, at der er så uendelig mange forskellige steder at tage hen. New York på østkysten er altid et foretrukket rejsemål og er du på vestkysten, så er berømte storbyer såsom Los Angeles og San Francisco destinationer, som du bestemt heller ikke bør undgå.

En særlig populær rejseform er i denne forbindelse at tage på en roadtrip. Denne roadtrip kunne tage dig, med start i New York, over den amerikanske midtvesten og over til LA eller San Francisco. Alternativt, så kan du starte i Florida, tage et smut forbi legendariske sydstater såsom Alabama, Mississippi og Lousiana og så enten ende på vestkysten eller østkysten.

Mulighederne er mange under din ferie i USA, og det hele afhænger af, hvad der er din rejseplan.

Rejser til Hawaii
Et alternativ, som også ligger indenfor USAs grænser, er østaten Hawaii. Rejser til Hawaii er her kendetegnet ved et usædvanligt behageligt og afslappende feriemiljø, hvor feriedagene bare driver afsted en efter en. Øerne på Hawaii er smukke, strandene er uendelige og lokalbefolkningen er meget imødekommende – og så kan man næsten ikke spørge om mere.

Blandt populære ferieaktiviteter under rejser til Hawaii kan bl.a. nævnes:

–    Udsigt til rummet fra planetariet Mauna Kea.
–    Opleve den historiske havn Pearl Harbor som blev angrebet af japanerne under anden verdenskrig.
–    Se den aktive vulkan Kilauea.
–    Vandre i fantastiske regnskove.
–    Opleve undervandslivet under spændende dykkerture både dag og nat.
–    Og ganske mange flere ting.

Booking af rejser til Hawaii eller USA
Når du skal booke dine rejser til USA og Hawaii, så kan du først og fremmest klare det hele selv ved selv at købe en tur-retur billet og så finde ud af de nærmere forhold, når du lander.

En anden metode er at få hjælp af et rejsebureau, som specialiserer sig i rejser til USA og Hawaii. Dem er der mange af i Danmark, og de kan hjælpe dig med ikke blot din flybillet, men også dit hotel, før du ankommer til USA eller Hawaii.

Visum til USA og Hawaii
En af de gode ting ved at rejse til USA og Hawaii er, at du ikke behøver noget visum. Når du er landet i USA, så kan du opholde dig i landet i 90 dage uden visum under den såkaldte Visa Waiver ordning.

Husk dog at du for at få indrejse til USA også skal have en bekræftet returbillet eller en billet til en anden destination ud af landet igen.

One thought on “Rejser til Hawaii – book en ferie i USA eller på Hawaii

  1. Åh hvor kunne jeg dog godt bruge en ferie lige nu! Jeg er ved at være godt træt af det danske vintervejr, og det tvivler jeg stærkt på, at jeg er den eneste, der er!
    Hver eneste dag går jeg og tænker tilbage på min ferie i USA i sommers, som var så fantastisk med masser af sol og varme. Ville ønske jeg kunne tage tilbage dertil lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *