Rejse til Thailand – bestil en dejlig rejse til Thailand

Skal du udenlands i år, så er en rejse til Thailand en god mulighed. En rejse til Thailand indebærer lækker mad, flotte seværdigheder og en imødekommende lokalbefolkning.

Har du planer om at tage til Asien, men ved du endnu ikke, hvilke lande du skal tage til? Hvis det er sådan, du har det, så kan jeg anbefale en rejse til Thailand. En rejse til Thailand vil give dig et spændende indblik i et af Sydøstasiens foretrukne feriemål, hvor du kan opleve alt lige fra storbyferie til afslappende dage på smukke, hvide sandstrande.

Tag på storbyferie under din rejse til Thailand
Når du tager på din rejse til Thailand, så anbefaler jeg dig, at du bruger et par dage i hovedstaden Bangkok. Bangkok er en spændende og hektisk metropol, som samtidig har masser af museer, templer og andre seværdigheder.

For mere storbyferie i Thailand, så kan jeg desuden også anbefale dig at tage op nordpå til Chiang Mai. Chiang Mai er kendt som Nordthailands perle og er et foretrukkent feriemål for rejsende, som gerne vil væk fra Bangkoks travlhed.

Strandferie i Thailand
I tillig til Thailands storbyer, så vælger de fleste rejsende til Thailand også at tilbringe noget eller hele deres ferie på nogle af Thailands fantastiske strande. Disse strande ligger i det sydlige Thailand og kan nås med bus, tog og fly fra Bangkok.

Nogle af disse strande ligger i forbindelse med byer såsom Phuket eller Phattaya, mens at andre ligger på turistøer såsom Ko Samui og Ko Samet. Mindst et par dage på en dejlig sandstrand er her noget, som jeg anbefaler alle rejsende at indarbejde i deres rejseplan til Thailand.

One thought on “Rejse til Thailand – bestil en dejlig rejse til Thailand

  1. Jeg har længe overvejet at bestille en rejse til Thailand, men jeg synes, at det er lidt svært at finde ud af, hvor meget det helt præcist koster? Kan du måske hjælpe mig?

    Planen er, at min veninde og jeg skal rejse sammen, og vi skal være af sted i omkring 3 uger, hvor vi gerne vil opleve mest muligt. Hvad skal vi se, og har du nogle forslag til, hvor vi skal bo henne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *