Træpiller online – spar masser af penge og køb dine træpiller online

Fyrer du med piller så bestil dine træpiller online. Udbuddet af træpiller online er meget stort og giver dig gode muligheder for at finde fordelagtige tilbud på træpiller af god kvalitet.

Har du et træpillefyr, og vil du gerne spare lidt på udgifterne til nye træpiller? Hvis det er din klemme, så er det min klare anbefaling, at du leder efter dine træpiller online. Udbuddet af træpiller online er næsten overvældende, og når udbuddet er så stort, så er det jo som bekendt købers marked.

Køb af træpiller online hos virksomheder eller privatpersoner
Når du leder efter træpiller på internettet, så har du to slags sælgere at vælge imellem. For det første, så kan du jo altid købe dine træpiller hos autoriserede, professionelle forhandlere af træpiller. Fordelen ved dette synes jeg er, at du har en rimelig god sikkerhed for, at du får et godt og pålideligt produkt, som brænder godt.

For det andet, så kan du købe træpiller på internettet hos et væld af privatpersoner og en-mandsforretninger. Fordelen ved dette er, at du tit har mulighed for at få en god handel i stand. Dog vil jeg også pointere, at risikoen for at der er noget galt med dine træpiller er højere, når du køber hos denne slags sælgere.

Faresignaler ved køb af træpiller online
Når du køber træpiller via internettet, så er fordelen som sagt, at prisen er lavere end i din lokale pejseforretning. Dog kan du ikke se og føle produkterne online, hvilket øger risikoen for dig som køber.

Således er der forskellige ting, som jeg synes, du især skal holde øje med, når du køber træpiller online:

–    Sørg for at de har en høj brændværdi på omkring 4.500 KCAL per kilo.
–    En lav vandprocent på ikke mere end 5-9 procent
–    En lav askeprocent på under 1 procent
–    Begrænset mængde af slagger i forbindelse med forbrænding.

Derudover, så husk også at sikre dig, at du har fuld returret ved alle dine indkøb af træpiller på internettet. Dette sikrer dig, at du har et lovmæssigt returgrundlag at falde tilbage på.

Træpiller fra Tyskland
Når du køber træpiller på internettet, så kan du drage fordel af at bestille dine træpiller fra Tyskland. Det er i denne forbindelse min erfaring, at tyske træpiller koster markant mindre end danske træpiller, og det synes jeg er noget, du som forbruger bør drage nytte af.

One thought on “Træpiller online – spar masser af penge og køb dine træpiller online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *