Psykiatrisk behandlingstilbud – lær mere om psykiatrisk behandlingstilbud her

Ønsker du et psykiatrisk behandlingstilbud, så skal du først anvises af din kommune. Efter denne anvisning så kan du modtage et psykiatrisk behandlingstilbud, som kan foregå i både private og offentlige rammer.

Har du selv, eller kender du nogen som har brug for et psykiatrisk behandlingstilbud? I så fald, så læs mere her i dette korte indlæg, som vil forklare om, hvordan man kan opnå et psykiatrisk behandlingstilbud i Danmark.

Psykiatrisk behandlingstilbud efter anvisning fra kommunen
I Danmark kan du modtage et psykiatrisk behandlingstilbud efter anvisning fra din kommune. Kommunen vil i denne forbindelse vurdere dine behov og om dine problemer er af en sådan størrelse, at du har brug for psykiatrisk behandling.

Hvis ikke dine problemer er af en karakter, som gør dig ude af stand til at fungere normalt, så vil du som udgangspunkt ikke være berettiget til et behandlingstilbud.

Hvor foregår et psykiatrisk behandlingstilbud?
Et behandlingstilbud kan afvikles på mange forskellige måder. Således kan du både modtage behandling på en offentlig institution, i et bofællesskab eller sågar i din egen bolig.

Derudover vil der i tillæg til behandlingen også i visse tilfælde være mulighed for ekstra hjemmehjælp til de daglige opgaver i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *