Retshjælp – få billig eller gratis retshjælp af en autoriseret advokat

Har du ikke råd til advokatsalærer så søg om retshjælp hos en advokat. Retshjælp kan fås af folk med små midler, som ikke har råd til at betale en advokat for hans service.

Har du et juridisk problem, som du føler, at du har brug for at spøge en advokat om? Men synes du samtidig, at du ikke har råd til at betale advokaten? Denne situation er der sandsynligvis mange mennesker, som har været i på et eller andet tidspunkt i løbet af deres situation.

I denne situation, så anbefaler jeg, at du undersøger mulighederne for at modtage retshjælp. Retshjælp kan i denne forbindelse søges af folk med små midler, som normalt ikke vil have mulighed for at rekvirere en advokat til at hjælpe med deres personlige forhold.

Find en advokat på et dommerkontor
Når du skal have fundet et advokatfirma, som tilbyder retshjælp, så synes jeg, at den nemmeste måde er at kontakte dit lokale dommerkontor. Dit dommerkontor vil i denne forbindelse ligge inde med opdaterede lister over, hvilke advokater der tilbyder retshjælp i din retskreds.

Er du berettiget til retshjælp?
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til retshjælpen eller ej, så er det noget, som din advokat kan afgøre for dig på et par minutter. Tag i denne forbindelse din seneste årsopgørelse med til dit første møde med din advokat. Herefter vil han med det samme kunne sige, hvorvidt du opfylder de økonomiske betingelser for at modtage gratis eller næsten gratis retshjælp-rådgivning.

Retshjælpen er i denne forbindelse gratis, hvis der blot er tale om simpel, mundtlig rådgivning. Så frem du kræver mere aktiv hjælp fra advokaten, så skal du muligvis betale et beskedent gebyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *