Træpiller – fyr op med billige træbriketter og nedbring dine energiudgifter

Skal energiomkostningerne sænkes så anvend træpiller. Træbriketter er en enkel og nem fyringsmetode med briketter, som kan praktisk opbevares i en pose i stuen.

Grubler du hver gang du ser dine månedlige energiudgifter? I så fald, så synes jeg, at du burde overveje at begynde at fyre med træpiller.

Træpiller – eller træbriketter – er i denne forbindelse en særdeles billig fyringsform. Derudover er træbriketter lette at arbejde med samtidig med, at det jo altid er hyggeligt at se dit pillefyr futte afsted inde i stuen.

Træpiller er den praktiske løsning
Træbriketter anvendes i dag både i industrien og i private husstande. Den primære grund til at jeg her vil anbefale briketter er, at de er en særdeles praktisk løsning – især sammenlignet med almindelige brændekævle. Almindelige brændekævle sviner meget, kræver meget plads og brænder muligvis ikke altid lige godt, fordi de er lidt våde.

Sammenlignet med dette, så er træpiller lette at opbevare, griser overhovedet ikke og er altid meget tørre, hvilket sikrer, at du får en god og jævn forbrænding. Samtidig er askeprocenten meget lav ved briketter, hvilket gør, at dit efterfølgende oprydningsarbejde et meget begrænset.

Træbriketter fra Tyskland
Hvis du vil købe briketter i Danmark, så anbefaler jeg, at du køber omkring én palle per gang. På den vis så får du indkøbt alt, hvad du har brug for i lang tid fremover samtidig med, at du muligvis kan få lidt mængderabat.

Én palle træpiller med lidt under et ton vil typisk koste i omegnen af 1800 til 2200 kroner. Så frem du gerne vil spare lidt penge, så kan du eventuelt investere i piller fra Tyskland, som ofte kan købes til omkring 1500 kroner per palle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *