Brug internettet til at finde en god pris på dit nye tegltag

Det er nemt at finde den bedste pris på et nyt tegltag, når man har internettet til hjælp. Alt bliver nemmere og nemmere, efterhånden som det moderniseres. Alt fra søgemaskiner og reklamer til hjælpsomme websites, produktsider, personlige blogs og diverse fora bugner med hjælpemidler. Ja, man kan næsten sige at der er for meget af det gode – det er en kunst i sig selv at frasortere den enorme mængde info, man mødes med, når man søger efter en god pris på et flot og solidt tegltag.

Når du søger efter info på nettet omkring hvad en god pris på et nyt tegltag er, kan det være en god ide at strukturere opgaven først. Skriv ned, hvad de forskellige arbejdsområder er.

Det første må være inspiration – hvad vil du have? Gå evt. på en lille kørerundtur i nabolaget, og se hvad der er den gængse stil. Her kan det være en fordel at kigge efter hvad der er nyt, og hvad der “bare” holder godt. Selv på klassiske områder som tegltag, er der en udvikling i gang, og selv om man får en god pris på et nyt, ville det være synd ikke at få netop dét, man ønsker.

Det næste, man gerne vil gøre, er at indsamle priser på sit nye tegltag, men her er det vigtigt, at man griber det rigtigt an. Det er nemlig kritisk, at arbejdsbeskrivelsen er komplet. Når eventuelle entreprenører skal give dig en pris på dit nye tegltag, skal de vide præcis, hvad det er, du gerne vil have leveret. Alle detaljer skal med. Dette inkluderer alle arbejder, inklusiv ofte glemte ting såsom bortskaffelse af affald og udgifter til vand og el. En anden god ting at huske, når man skal have en god men samtidig nøjagtig og fyldestgørende pris på sit tegltag, er at indskrive en dagsbod i kontrakten – altså hvad entreprenøren skal betale, for hver dag projektet overskrider tidsplanen.

tegltag prisDet kan bestemt være værd at overveje at få professionel hjælp til udførslen af arbejdsbeskrivelsen. Så er man sikker på, at intet er glemt. Den beskedne pris til dette er ikke noget i forhold til de penge man sparer hvis noget ellers var gået galt – eller i forhold til hele udgiften til tegltaget. Professionelle rådgivere fungerer nogle gange også som indhentere af tilbud og tilsynsførere, og giver arbejdsbeskrivelsen i rabat, såfremt man vælger at benytte sig af et af de indhentede tilbud.

Først når arbejdsbeskrivelsen er på plads, kan man tilbudsshoppe. Er man alene om det, er det op til én selv, hvor mange forskellige priser på sit nye tegltag, man gider indhente. Da man allerede har lavet arbejdet omkring research til taget og udførslen af arbejdsbeskrivelsen, anbefaler vi, at man lige så godt kan kontakte samtlige entreprenører, der opererer i området. I byerne kan dette være ganske mange, mens det er noget færre i udkantsdanmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *