Effektiv hudbehandling med synlige resultater

Effektiv hudbehandling med synlige resultater

De fleste har oplevet at have problemer med huden. Udover det både kan forsage svie og smerte med øm og irriteret hud, så bliver mange også ramt på selvtilliden og livskvaliteten kan tage et dyk, hvis man er særlig udsat. Der findes utroligt mange, både gode og dårlige, råd til, hvordan du kan komme hudproblemer til livs. Det er dog langt fra de fleste former for hudbehandling der giver synlige og gode resultater med sig.

Denne skønhedsklinik tilbyder en effektiv hudbehandling med deres SilkPeel. Denne nyskabelse inden for hudpleje er særligt effektiv overfor hudproblemer som akne.  SilkPeel er et apparat der kombinerer lokal eksfoliering med tilførsel af fugt. Ved hjælp af et diamanthoved så eksfolieres den øverste del af huden. Ved at behandle huden i et tillukket vakuumsystem imens der tilføres specielt udviklede hudprodukter danner fundamentet for den særlige og effektive hudbehandling.

På deres hjemmeside kan du få mere information omkring behandlingen, se prislister og få information omkring, hvordan du bestiller tid. Skønhedsklinikken tilbyder en lang række forskellige behandlingsmuligheder og skønhedsbehandlinger. Du kan finde skønhedsklinikken i Hørsholm. Som noget nyt kan du også besøge klinikkens shop på deres hjemmeside, hvor du kan købe specielt udvalgte produkter.