En sund frokost giver energi til resten af arbejdsdagen

Hvor ofte har man ikke hørt, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det er dog ikke helt rigtigt, der er i hvert fald ingen beviser for det. En sund frokost er altså mindst ligeså vigtigt og det skal altså ikke negligeres. For det er ved frokosttid, at man skal have den nødvendige energi til at arbejde videre. Derfor er der også mange virksomheder som vælger at arrangere en sund frokost til deres medarbejder, så deres produktivitet ikke daler om eftermiddagen.

Skift madpakken ud med en sund frokost

Det der ofte sker, hvis ikke virksomheden sørger for en sund frokost mulighed for de ansatte er, at der enten bliver lavet en kedelig madpakke eller det nærmeste pizzasted bliver besøgt. Det er selvføleligt ikke optimalt. Derudover kan en frokostordning på arbejdet være med til at øge medarbejdertilfredsheden, da de slipper for selv at skulle tænke på det. Kort sagt er det en frynsegode, som de fleste kan lide og vil sætte pris på.

En frokostordning der hedder firmasund

Der er mange steder i Danmark som tilbyder en frokostordning, men hvis det skal være en sund frokost, så kan udvalget være mere begrænset. En af de virksomheder der tilbyder en sund frokost til virksomheder er Frokost.dk. De har lavet et koncept, som de kalder firmasund. Køkkenerne der hører under dette koncept bliver rådgivet af en diætist, så man kan være sikker på et godt men sundt måltid. Det der adskiller firmasund fra andre frokostordninger er, at retterne bliver lavet med flere grøntsager, større indhold af fibre og lavere fedtindhold.

Frokost.dk tilbyder også almindelige frokostordninger, hvor temaet ikke nødvendigvis er en sund frokost. Det betyder dog ikke at der bliver serveret fast food, men nærmere at retterne er blevet udtænkt med gode smage i fokus. De har et samarbejde med over 40 forskellige køkkener, som levere mad til virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland og de større byer i Jylland.  På den måde kan vælge mellem de forskellige køkkener, så man kan være sikker på at få en varieret kost. Hvis man ikke er tilfreds med det ene køkken, så skifter man bare til et andet. Det hele foregår på en app, hvor man kan se menuen, af- og tilmelde sig og anmelde dagen menu.

Man kan læse mere om Frokost.dk og deres koncept firmasund på deres hjemmeside.