Er en morgenmaden vigtigere end en sund frokost?

Der har i mange år været en bred enighed om, at morgenmaden er det vigtigste måltid i løbet af dagen. Flere og flere eksperter stiller sig dog tvivlende overfor denne teori. Der findes nemlig ingen dokumentation for, at morgenmaden er vigtigere end eksempelvis en sund frokost. For mange der arbejder på en fysiskkrævende arbejdsplads, er det mindst ligeså vigtigt at få en sund frokost. En sund frokost giver nemlig energi til dagens arbejde. Mange virksomheder har problemer med at finde den perfekte frokostordning. Det er nemlig både vigtigt, at det er en sund frokostordning, men den skal på samme tid være varieret og ikke koste for meget. Virksomhederne gør dog klogt i at finde en sund frokost. Det kan nemlig også være medvirkende til, at medarbejdere bliver gladere og friskere.

En dansk virksomhed tilbyder sunde frokostordninger til sine kunder. Her vil du kunne finde et kæmpe udvalg af spændende og sunde frokostretter. I og med at virksomheden har så mange forskellige retter, vil der være meget lille chance for, at dine medarbejdere vil blive trætte af de samme retter.

Virksomheden dækker det meste af landets med sit tilbud om en sund frokost. Det betyder, at du har mulighed for at bestille den sunde frokost i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Herning, Nordsjælland, Storkøbenhavn og København. I alle disser byer er leveringen helt gratis.

For at mindske madspild har firmaet udviklet en app. På denne app kan alle medarbejdere se et skema over de retter, der bliver serveret i løbet af ugen. Ydermere har man så mulighed for at framelde maden de enkelte dage. Det kan f.eks. være en vigtig mulighed, hvis man en dag skal til møde og derfor ikke er hjemme til den sunde frokost. Det kunne også være en funktion, der var god, hvis maden en dag var noget, man ikke kunne tåle. På den måde vil der kun blive leveret det eksakte antal kuverter.