Få det gode liv tilbage med Varda ApS Jobservice

varda aps jobeservice

Føler du, at du dit liv er ved at ryge i vasken? Føler du dig en smule fortabt i forhold til at finde et sted at bo og finde et job? Frygt ej. Det behøver slet ikke at være så svært som du lige skulle gå og tro.

I Danmark findes der mange gode muligheder for at få hjælp og støtte til et bedre liv. Derfor behøver du slet ikke at føle dig så fortvivlet. Hjælpen findes nemlig lige om hjørnet. Med Varda ApS Jobservice kan du få en god og lykkelig hverdag.

Varda ApS Jobservice tilbyder en lang række ydelser

Hvis du er ung og bliver betegnet som ”på kanten af samfundet”, så har du rigtig god grund til at tage kontakt til Varda. Dette firma er nemlig specialister i at få de bedste ting ud af de unge som de arbejder med. De er af den holdning, at der findes noget godt i os alle.

Det vil altså sige, at du kan forvente at blive hjulpet godt på vej til et bedre liv, hvor der bliver sat fokus på dine spidskompetencer og videreudvikling af disse. Varda ApS Jobservice tilbyder bl.a. en mentorordning, hvor du bliver tilknyttet en mentor, der kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord. Den helt store fordel ved at have en mentor er, at du meget hurtigt lærer, hvordan du skal og bør gebærde dig i dansk samfund. Du bliver altså udstyret med nogle personlige, faglige og ikke mindst sociale egenskaber, der er meget svære at leve uden.

Du har det største ansvar for at det lykkedes

Noget af det absolut vigtigste du skal huske på, når du er i gang med at forbedre dit liv er, at det er dig og dig alene som har det største ansvar for, at det lykkedes. Du kan få nok så meget hjælp, men hvis du ikke selv gør en indsats, så får du meget svært ved at realisere dine drømme.

Derfor skal du altid minde dig selv om, at du skal blive ved med at kæmpe lige meget, hvor ”sort” det end måtte se ud. Med vilje og vedholdenhed kommer du utrolig langt.

Jens Mygind Bertelsen og Emil Raun er tilknyttet Varda ApS Jobservice

Varda ApS Jobservice bliver i øvrigt drevet af to ildsjæle ved navn Jens Mygind Bertelsen og Emil Raun. Disse to personer er uden tvivl en af de største drivkræfter bag den hjælpende virksomhed. Både Jens og Emil er udstyret med en række pædagogiske egenskaber, der gør dem super dygtige til at få unge på rette spor igen.

Jens Mygind Bertelsen er i øvrigt uddannet PAS-konsulent, hvilket gør ham uhyre god til at arbejde med unge og deres udvikling. Emil Raun har mange og gode erfaringer fra udlandet som han kan trække på, når det kommer til at udvikle børn og unges kompetencer.

Du kan se frem til et meget bedre og mere overskudsagtigt liv

En kombination af hjælp fra Varda og noget viljestyrke vil give dig et super godt liv. Tag kontakt i dag og få det bedre i morgen!

Følg Varda ApSFacebook, Twitter og Google+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *