Få en kopi af dine bil- og autonøgler nemt og sikkert

Forskellige navne kan ofte dække over de samme begreber. Dette gælder også for en autolåsesmed, der gennem sit ekspertiseområde er låsesmed og herigennem møder mange forskellige begreber inden for låsebranchen. Som autolåsesmed arbejdes derfor både med begrebet bilnøgler og autonøgler, der for så vidt dækker over det samme. Skal man have nye bilnøgler kan man således også bestille en bilnøgle kopi hos låsesmeden.

For autolåsesmeden er det lige meget hvilke begreber, der benyttes. Det vigtigste er, at opgaven bliver løst for kunden. Dette er f.eks. vigtigt da det ikke er sjovt at skulle vente foran sin bil, hvis man har låst sig ude. Det kan være foran boligen derhjemme eller ved ens arbejdsplads man har mistet sine bilnøgler eller autonøgler. Autolåsesmeden kan hjælpe med en bilnøgle kopi på stedet, eller man kan aflevere sine bilnøgler eller autonøgler på værkstedet og få lavet nye inden for et døgn.

Skal man have lavet en bilnøgle kopi, kan det ofte godt betale sig at få foretaget et låsetjek af bilen. Det er vigtigt, at man får klarlagt, om ens autonøgler er blevet stjålet. I disse tilfælde kan man få omkodet låsene og få nye bilnøgler med – med og uden startspærrer og fjernbetjening.

På hjemmesiden kan man læse meget mere om de forskellige låseopgaver, der tilbydes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *