Firmafest og andre events i næste weekend: Gode råd efterlyses

Jeg har en rigtig god nyhed, som jeg gerne vil dele med jer, der elsker events. Nyheden har nok ikke lige så stor betydning for jer læsere, som den har for mig, men nu får i den altså alligevel. Jeg skal nemlig til min første firmafest i næste weekend!

Jeg ved godt, at det måske ikke lyder af noget særligt for jer, der er vant til at gå til forskellige events i weekenden, men da det her er min første firmafest, glæder jeg mig naturligvis rigtigt meget. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal forvente, hvad der kommer til at ske osv.

Jeg plejer ikke at være den store fan af alkohol, men til firmafesten i næste weekend har jeg da tænkt mig at give den gas. Man hører og oplever altid nogle sjove ting til sådan nogle events, og jeg kan forestille mig, at det er en rigtig god måde at lære sine kollegaer bedre at kende på.

Først og fremmest tror jeg, at det vil blive lidt sjovere at tage på arbejde efter vores firmafest, for jeg har hørt fra mange, at sådanne events har en rigtig stor betydning for sammenholdet og forholdet til kollegaerne.

Selvfølgelig skal man dog passe lidt på med at drikke for meget, det er jeg klar over, for det ville jo være forfærdeligt, hvis man kom til at gøre noget pinligt, som man ender med at fortryde, men jeg synes dog alligevel, at det er vigtigt at have det sjovt til sin firmafest, for så kan det også være, at firmaet vil investere i nogle flere events.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer, der har nogle gode råd til en som mig, der aldrig har været til en firmafest eller andre sociale events før?

3 thoughts on “Firmafest og andre events i næste weekend: Gode råd efterlyses

  1. På mit gamle arbejde havde vi ofte forskellige fester og events, og det var altid sjovt at se sine kollegaer give den gas til festerne. Nogle gange planlagde vi selv festerne, men andre gange fik vi et bureau til at arrangere forskellige events, så alle kunne nye det på lige fod.
    Håber du havde en rigtig sjov første firmafest!

  2. Jeg skal faktisk til firmafest på mit arbejde for første gang her i weekenden, og jeg glæder mig rigtigt meget – tror det bliver vildt sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *