Hjælp til fugt i kælder og opstigende grundfugt

I mange husstande i Danmark er det en realitet, at man skal kæmpe med fugt i kælder bl.a. som følge af opstigende grundfugt. En kombination af, at der er mange gamle huse i landet, som er bygget efter gamle metoder og et fugtigt klima, øger generelt risikoen for at have fugt i ens kælder, samt en kontinuerlig opstigende grundfugt.

Løsningen på fugt i kælder og opstigende grundfugt har normalt været løst gennem et gennemgribende omfangsdræn, der er en bekostelig affære.

Virksomheden Drytech har dog en anden alternativ og langt billigere løsning, der har vist sig uhyre effektiv. Hvis man har fugt i ens kælder og opstigende grundfugt kan man få installeret det såkaldte Drymat system, der vha. elektro osmose fjerner fugten i kælderen. Ideen er, at bølger af jævnstrøm sendes ind i murværket, der sørger for at vandet bliver positivt ladet. Herefter vil negativt ladet spyd, der er placeret i haven tiltrække det positivt ladede vand og lede det væk fra huset.

Dette er en effektiv og langt billigere løsning til at komme fugt i kælderen og den opstigende grundfugt til livs.

Bor man i et hus, der er plaget af opstigende grundfugt og har man fugt i ens kælder, kan systemstem dog ikke fjerne årsagen. Dog kan system hurtigt og let fjerne den fugtige luft og samtidigt være en effektiv symptombehandling på fugt i kælder og opstigende grundfugt.

På Drytechs hjemmeside kan man læse meget mere om den revolutionerende, men simple metode til at komme fugt og opstigende grundfugt i ens kælder til livs.

Du finder mere information om Drytech på deres sociale medie-profiler. Du finder videoer på deres Vimeo- og YouTube-kanaler. Du kan læse mere om virksomheden på Facebook og LinkedIn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *