Hvordan argan olie blev mit hårs redning

argan olieJeg har gennem årene prøvet RIGTIG mange forskellige shampoo og balsam produkter uden succes. Jeg var nået til det punkt, hvor jeg havde én shampoo til vinteren og én til sommeren, fordi mit hår reagerede sp forskelligt på hvor meget fugt der er i luften.

Via en venindes veninde fik jeg anbefalet produkter med argan olie. Først prøvede jeg et par forskellige balsam produkter, hvor argan olie var imellem ingredienserne, hvilket bestemt var en forbedring om vinteren, hvor jeg ofte oplevede, at mit hår blev meget tørt og svært at styre.

Jeg var dog stadig på udkig efter mere glans til mit hår og så fik jeg den fantastiske idé at google argan olie og fandt ud af, at det er et helt produkt i sig selv(!). Jeg købte selvfølgelig noget med det samme, så jeg kunne prøve det. Jeg havde set en masse videoer, som forklarede hvordan man brugte det, og det kunne simpelthen erstatte balsam, så jeg tog chancen, og jeg har aldrig fortrudt.

Nu bruger jeg KUN argan olie i mit hår udover shampoo og mit hår har aldrig set bedre ud. Nogle gange har jeg endda oplevet at blive spurgt, hvordan jeg holder mit hår så smukt om vinteren. Jeg svarer altid kort og kontant: Argan Olie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *