Den lokale låsesmed i København må have haft travlt denne måned

Der kan være mange grunde til at kontakte den lokale låsesmed i København. Det har jeg i hvert fald erfaret de seneste måneder, da jeg stort set har haft fat på låsesmeden ca. en gang om ugen, så han må have tjent gode penge på mig.

Første gang jeg havde brug for Låsesmed København, var da jeg havde været så klodset at glemme mine nøgler på køkkenbordet, hvilket jeg desværre først opdagede, EFTER jeg smækkede hoveddøren og låste mig selv ude. Et par dage senere skete det samme, og låsesmeden grinede godt nok lidt af mig, nu hvor det var sket to gange på en uge.

Ca. en uge efter mistede jeg min nøgle til lejligheden – jeg aner stadig ikke hvor, hvordan og hvorfor – men det var så tredje gang inden for relativt kort tid, jeg måtte klage min nød til Låsesmed København. Min nabo havde så haft indbrud et par dage efter, og med mit held var jeg selvfølgelig utrolig lettet over, at det ikke var mig, der havde haft indbrud, men da jeg lagde to og to sammen og godt kunne se, at min lejlighed var mindst lige så udsat som min nabos, måtte jeg atter fatte telefonen og ringe min lokale låsesmed i København op og høre, hvad jeg dog skulle stille op i denne situation.

Låsesmeden mente, at jeg havde brug for et sikkerhedstjek af min lejlighed i København for at sikre, at alle låsetekniske installationer var up to date og fungerede optimalt, og alt var heldigvis i skønneste orden.
Selvom Låsesmed København er en super flink låsesmed, håber jeg godt nok ikke, at jeg ser mere til ham lige foreløbig, for i så fald er jeg da godt nok mere klodset, end jeg havde regnet med.

3 thoughts on “Den lokale låsesmed i København må have haft travlt denne måned

  1. Ja det lyder da godt nok lidt som om, at du er lidt glemsom, men godt at du så kunne kontakte Låsesmed København, når det brændte på. Det går jo ikke, at man ikke kan komme ind i sin lejlighed.

  2. Nej hvor sjovt, men det lyder godt nok som en dyr måned, hvis den lokale låsesmed i København har været på besøg hele fire gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *