Rejseafregning gøres nemt og automatisk med smart app

Vi lever i en globaliseret verden, hvor grænserne ikke længere spiller en afgørende rolle. Hvis man som virksomhed vil have succes, skal man tænke ud over landegrænserne. Mange virksomheder har haft stor fordel af at samarbejde med udenlandske virksomheder samt satse på udenlandske markeder. Derfor er det ikke underligt, at forretningsrejser bliver brugt mere og mere. Det kan være nødvendigt for virksomheder at sende repræsentanter ud til virksomheder og events i udlandet. Og den slags rejser er naturligvis noget, som firmaet skal betale for. I dag er der mange virksomheder, der oplever, at rejseafregningen er en besværlig og tidskrævende affære. For at løse dette problem er Acubiz kommet: appen, der gør det nemt og hurtigt for både medarbejder og regnskabsafdeling at klare rejseafregningen.

Store fordele med app til smartphone

I dag kan man få apps, der kan klare næsten hvad som helst. Og mange af os har hele tiden vores smartphone i hånden, netop fordi kan bruges til alt – at være i kontakt, at se film, at læse nyheder og meget andet. Derfor giver det god mening at investere i en app, der kan klare rejseafregningen nemt og hurtigt. Det hele fungerer meget simpelt, fordi brugervenligheden er i top. Transaktionerne fra firmakortet, som bliver brugt i udlandet, bliver direkte importeret i appen. Det giver en nem og hurtig håndtering af medarbejderudlæg. Man er altså fri for besværlige processer med at skulle samle kvitteringer, skrive det ind i hånden og meget andet. Når man går fra at gøre noget i hånden til en digital løsning, sparer man tid. Samtidig er der langt mindre risiko for fejl, som kan give rod i regnskabet.

Tid er penge – derfor automatisk rejseafregning

De fleste virksomheder har stort fokus på at spare så meget tid som muligt. I en virksomhed er tid nemlig penge, og hvis man kan få mere arbejde lavet på kortere tid, kan det i sidste ende ses på bundlinjen. Derfor er der mange firmaer, der har fokus på at optimere deres processer, så der bruges mindst mulig tid. Og det kan blandt andet gøres ved en smart app, der klarer det hele automatisk. En rejseafregning kan hurtigt tage 60 minutter, hvis det skal gøres i hånden. Gøres det i stedet automatisk via en app, bør det kun tage 5 minutter. Og så kan man hurtigt regne ud, hvor meget mere produktiv den enkelte medarbejder så er. Derfor kan det at implementere en smart app til den automatiske rejseafregning.

Optimering af processer med Acubiz

Det er ikke kun med hensyn til rejseafregning, at Acubiz kan gøre en stor forskel. Appen kan også bruges til fx tidsregistrering, kørselsregistrering og andre medarbejderudlæg. På alle områder kan man optimere de almindelige processer ved at bruge appen. Det hele gøres automatisk, og informationerne sendes nemt fra den ene telefon til den anden – derfor kan man i det lange løb spare meget tid og derved mange penge, hvis man gør brug af Acubiz i virksomheden.