Større bryster, intim hårfjerning og botox i København

Plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger er blevet mere og mere acceptabelt og populært i Danmark. AK Nygart Privathospital, der er førende på feltet, mærker tydeligt en stigende interesse fra danskerne i større bryster, intim hårfjerning med laser og botox i København, Århus og Lyngby, hvor privathospitalet har sine klinikker. Her følger en kort guide til de tre behandlinger.

Større bryster med implantater

Brystforstørrende operationer har længe været en af verdens mest populære plastikoperationer, og det gælder også i Danmark. Mange kvinder gør med drømmen om større bryster, og en brystoperation med implantater er ofte den nemmeste vej til at få drømmen til at gå i opfyldelse. Større bryster skabes igennem en operation, hvor patienten skal være i fuld narkose. En plastikkirurg indlægger implantaterne i patientens bryster enten igennem brystvorten, brystfolden eller armhulen. Størrelsen og typen af implantat har patienten og kirurgen besluttet i fællesskab inden operationen. Større bryster med implantater kan kombineres med en fedttransplantation, hvor patientens eget fedt lægges rundt om implantaterne og kan medvirke til at skabe et mere naturligt look. Da brystforstørrelse er en reel operation, skal patienter afsætte tid til helingsperioden efter operationen. Det endelig resultat ses først rigtigt efter 2-3 måneder, når arrene er helet.

Intim hårfjerning med laser

Et glat og hårløst look er på mode over hele verden. Armhuler, ben, ryg, og intimområder skal være bløde og lækre at røre ved, og det er måske forklaringen på at flere mennesker vælger permanent hårfjerning med laser. Hårfjerning med laser er en ikke-invasiv skønhedsbehandling, hvor IPL-laser (Intense Pulse Light) benyttes til at komme uønsket hårvækst permanent til livs. Hårfjerning med laser egner sig til både kvinder og mænd og har særlig stor virkning på personer med hvid hud og mørke hår. Laserbehandling kan benyttes på alle områder af kroppen – også til intim hårfjerning, der kan være bøvlet med mere traditionelle metoder såsom barbering og voksning. Intim hårfjerning med laser er i modsætning til disse metoder fuldstændigt smertefrit og giver et permanent hårfrit resultat. Der er ingen nævneværdige bivirkninger ved intim hårfjerning eller anden hårfjerning med laser, og metoden er gennemtestet og ufarlig.

Botox-behandling mod rynker

Botox i København og andre store, danske byer er i stigende grad populært. Urbane kvinder og mænd i alle aldre ønsker at bekæmpe rynker og fine linjer i ansigtet og på halsen og gør det gerne med botox. Botox har tidligere været kritiseret for at være farligt, men i dag er botoxbehandling fuldstændigt sikkert. Stoffet Botulinum toxin injiceres i de ønskede områder, og virkningen ses inden for 14 dage. Musklerne, der skaber rynkerne, slapper af og huden udglattes. En botoxbehandling virker dog ikke for evigt, men holder i ca. 4 måneder og skal så gentages for at bevare et flot og glat resultat.