Antallet af tagrenoveringer er steget markant i forhold til i fjor

Efter lang tids stilstand i branchen er der endelig kommet gang i tagrenoveringer igen. Den finanskrise vi stadig befinder os i har gjort, at mange har valgt at udsætte ellers nødvendige tagrenoveringer. Nu går den bare ikke længere for mange mennesker. Tagene er ganske enkelt slidt ned og halvt itu, med huller der lader vand ind alle vegne. Med al den regn sommeren desværre har budt på, har det betydet direkte konsekvenser med vand og fugtskader på loftet, ubrugelige loftsrum og nødvendigheden at af måtte stille skåle op for at fange vandet alle steder, det drypper ned fra taget.

Derfor er antallet af henvendelser steget markant på det sidste. De firmaer der beskæftiger sig meget med tagrenoveringer melder om et decideret boom i antallet af opgaver på op til det dobbelte af, hvad sidste år bød på.

En tagrenovering er meget ligesom en klipning i den forstand. Man kan godt udsætte det, men det er ikke kønt, og på et tidspunkt går det simpelthen ikke længere.

For mange mennesker har det desværre været en ret dårlig ide at blive ved med at udsætte det. Der er opstået skimmel og fugtskader på loftet, der nødvendiggør en større operation, end det ellers ville have været. Prisen stiger derefter, og det bliver meget dyrere i det lange løb.

Derfor kan vi kun anbefale, at man får en ekspertmand ud og vurdere opgaven. Han vil kunne fortælle, om det er nødvendigt med en tagrenovering nu, eller det godt kan vente et år eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *