Tilmeld dig et kursus i forandringsprocesser hos Supplement!

Sker der meget på arbejdspladsen i øjeblikket? Er I under en forandring, som kan være stressende? Så læs mere her og få et indblik i, hvordan man løser det bedst muligt!

Det kan nemlig være enormt stressende at være under en forandring på arbejdspladsen. Det kan ofte skabe konflikter, som helst skal undgås. Det hele giver dog mening, da de ansatte håndterer dette på forskellige måder. Det kan derfor være frustrerende ikke at vide, hvordan den enkelte tackler situationen, for det kan af den grund være medvirkende til konflikter. Der skal derfor gøres noget, inden medarbejderne bliver påvirket.

forandringsprocesser

Det kan Supplement heldigvis hjælpe med. De har nemlig mange års erfaring inden for arbejdsmarkedet og ved derfor hvad der skal til, for at få problemer som disse løst. Det er derfor bare at tage kontakt til dem! I vil ikke fortryde det. Det hjælper nemlig både på selve arbejdsmiljøet, men også på sammenholdet.

Det kan også være hårdt for medarbejderne, da forandringerne ofte indebærer at selve kravene også stiger i samme tempo. Lederen ser ofte de ansatte knokle det ekstra, hvis der skal ske noget på kort tid. Det kan for mange også medvirke til stress, som derfor indebærer flere sygedage. Der er derfor mange gode grunde til, at man skal have nogle værktøjer, så man klarer sig bedst ud af en forandring på arbejdsmarkedet. Derfor anbefales det at tage et kursus i forandringsprocesser af Supplement. Her vil I nemlig få en læring om hvordan I skal håndtere forandringer både i praksis, men også følelsesmæssigt. For det er nemlig særdeles vigtigt at man ikke tager det med hjem. For så kan det hurtigt udvikle sig til det, der er værre. Så hvis I finder dette interessant, skal I høre om hvilke emner og værktøjer, der bliver gennemgået på kurset i forandringsprocesser.

Kursets forløb vil gennemgås over 1 dag og I vil gå derfra med en viden som denne:

  • Drivkræfter for forandringer
  • Interne forandringer
  • Sammenlægning og fusioner
  • Kompetencer og kreativitet
  • Følelsesmæssig intelligens under forandring
  • Plan i egen udvikling

Kurset forandringsprocesser vil derfor få jer, til at føle jer stærke, når I er under en forandring. I vil kunne benytte jer af en bred viden og værktøjer inden for dette område. Det hele bliver af den grund nemmere at håndtere, som er en kæmpe fordel. Selve virksomheden vil derfor ikke gå i stå på grund af konflikter eller undren i og med at de ansatte og lederen er parate. Det kan derfor betale sig både for virksomheden selv, men også for de ansatte, da de derfor vil føle, at de har en styrke, der kan klare det.

Så det er bare med at komme i gang, hvis I allerede nu står med problemer op til knæene! For Supplements kursus i forandringsprocesser vil ændre hele arbejdsmiljøet på 1 dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *