Udfordrende puslespil for voksne: Kender du Wasgij-puslespil?

Puslespil forbindes tit med børn, der skal udvikle deres motoriske og logiske evner på en nem og underholdende måde. Og markedet for puslespil til børn er da helt sikkert også større en markedet for puslespil til voksne. Alligevel designer og producerer en række af de store, anerkendte spilproducenter puslespil beregnet til voksne med svære og humoristiske motiver og flere tusinde brikker. Én af disse er Jumbo, der har haft stor succes med deres serie af såkaldte Wasgij-puslespil.

Wasgij-puslespil udfordrer med svære motiver

Wasgij er Jigsaw stavet bagfra – det engelske ord for puslespil eller gåde. Og Wasgij-puslespil er da også lidt af en gåde at løse. Dette er hele humlen for puslespilsentusiaster, der gerne vil udfordres. Jumbo har designet flere serier inden for deres Wagij-puslespil bl.a. Destiny og Mystery. Destinys særpræg ligger i det faktum, at puslespilsæskens billede viser en komediescene fra fortiden, hvor puslespillets motiv viser den samme scene, som den ville se ud i nutiden. For Mystery gælder det, at æskens billede viser et øjebliksbillede fra en bestemt hændelse, hvor puslespillet så viser det kaos, der udfolder sig, som et resultat af denne hændelse. Wasgij-puslespil er således både svære og humoristiske og føjer et element af spænding til spillet, der først forløses, når spillet er lagt færdigt og motivet kan ses i sin helhed.

Find Wasgij-puslespil online

Wasgij-puslespil og andre puslespil for voksne kan være svære at finde i almindelige legetøjsbutikker, der ofte kun fører puslespil beregnet for børn. For at opdrive Wasgij-puslespil kan det derfor være nødvendigt at gå på nettet og bestille puslespillene via en webshop såsom puzzleshop.dk eller en lignende shop, der leverer til adresser i hele Danmark. Fordelen ved webshops er, at de ofte har et meget stort udvalg af importerede puslespil for voksne, som hardcore puslespilsentusiaster kan gå på opdagelse i.