Apps til seriøse ting som rejseafregning

Det er måske svært at tro det, men selvom jeg elsker min computer, som jeg for det meste sidder foran, når jeg blogger, så elsker jeg måske min smartphone og dens mange muligheder endnu mere. Man kan få apps til nærmest alt nu, og de fleste apps jeg har, er til sjov og ballade. Altså spil og sådan noget.

Men jeg har også fundet ud af, at apps kan være smarte til andre ting. Når man for eksempel skal på arbejde, eller har et arbejde, hvor man rejser i sin egen bil, så skal man lave noget, der hedder rejseafregning. Og man kan – som du måske har gættet – få en app til rejseafregning.

app til rejseafregning

Man kan også få apps til andre økonomi- og arbejdsrelaterede ting, og det er helt sikkert noget, som jeg vil have meget mere af i fremtiden, når jeg rigtigt skal have gang i min karriere og holde styr på min kalender.

Kender du nogle smarte apps til rejseafregning, eller til noget andet smart og kontoragtigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *