Nikolaj Florentz Mackowski

Min beretning om en yderst inspirerende person
For få år tilbage mødte jeg Nikolaj Florentz Mackowski. Dette møde skulle vise sig at blive skelsættende for, hvordan jeg kom til at leve mit fremtidige liv. Inden mit møde med Nikolaj følte jeg, at mit liv var gået i stå, og jeg havde svært ved at finde glæden ved at stå op om morgenen. Denne glæde kom dog meget hurtigt tilbage efter at have talt med Nikolaj Florentz Mackowski.

I denne artikel vil jeg fortælle dig lidt om, hvordan mit liv tog en helt fantastisk drejning efter at have snakket med Nikolaj. Grunden til, at jeg skriver denne artikel skyldes, at jeg gerne vil give noget tilbage til andre, der har haft det nogenlunde ligesom mig. Så hvis du savner noget fornyet energi i dit liv, så er denne artikel super god at læse til aftenkaffen.

Først lidt om min store inspiration Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz Mackowski er ikke bare ”Hr. Hvem Som Helst”. Han er en meget prominent herre, der uden tvivl kan imponere langt de fleste han snakker med. Dog er han bestemt ikke nogen form for blærerøv, der føler sig bedre end alle andre – tværtimod. En af Nikolajs helt store forcer er nemlig, at han er uhyre ydmyg.

Denne ydmyghed stammer uden tvivl fra de seks år, hvor han dyrkede karate. Karate har fået ham til at absorbere hele den japanske filosofi bag kampsporten. Og denne filosofi går i særdeleshed ud på at være ydmyg.

Udover at være meget ydmyg, så er Nikolaj Florentz Mackowski også iværksætter med stort I. Han driver og ejer en række succesfulde virksomheder, hvor han for alvor kan få lov til at teste og afprøve hans nye forretningsideer. Nikolaj er nemlig en mand med mange ideer og visioner, og det var bl.a. det, der fangede min interesse dengang jeg mødte ham.

Noget af det der imponerede mig mest, da jeg snakkede med Nikolaj Florentz Mackowski, var hans kommunikative emner. Han forstår virkelig at sætte ord og udtryk på det han tænker og mener. Jeg var slet ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvad han mente med det han sagde. Hans ord gik lige ind og ramte plet. Man skulle virkelig tro, at han var uddannet coach med mange år bag sig, men det er han ikke. Han forstår bare at snakke med mennesker, så de forstår det.

Hemmeligheden til et mere succesfuldt liv lå lige for fødderne af mig
En dag sad jeg og søgte lidt rundt på internettet efter noget inspiration til et bedre liv. I den forbindelse kom jeg tilfældigt ind på en hjemmeside, hvor der skrevet et indlæg af Nikolaj Florentz Mackowski.

Indlægget handlede om, hvordan han havde brugt sport herunder karate og gymnastik til at få et meget bedre liv med en masse overskud. Nikolajs ord fangede min interesse lige med det samme. Jeg følte virkelig, at jeg kunne spejle mig selv i det han fortalte i indlægget. Derfor tog jeg kontakt til ham og fortalte ham min situation. Og det førte altså til et møde, hvor han vel ”coachede” mig til et bedre liv. En samtale jeg aldrig glemmer.

Det skulle nemlig vise sig, at nøglen til et bedre liv lå lige foran mine fødder. Nøglen var sport og motion. Han fortalte mig, hvor stor en hjælp sport og motion havde været for ham. Det var især hans seks år til karate, der havde fået ham på rette spor, hvad angår karriere, det sociale liv osv. Og han overbeviste mig om, at sport og motion var det eneste rigtige for mig. Han fik ret.

Nikolaj Florentz Mackowski fik mig altså til at omlægge min usunde levestil. I starten var jeg i tvivl om, hvilken sportsgren jeg skulle i gang med at dyrke. Efter lidt tid faldt valget på løb. Fordelen ved løb er, at du kan gøre det, når du vil. Du er ikke bundet af faste træningstider, og det var noget, der tiltalte mig meget.

Hvad kan du så bruge denne beretning til/hvad lærte han mig?
Denne beretning kan bruges til mange ting, men først og fremmest fungerer den som et wake-up call til dig, der føler, at du er gået i stå. Nikolaj Florentz Mackowski havde ret. Sport og motion har virkelig en gavnlig effekt på, hvordan du oplever livet.

På min egen krop kunne jeg mærke, hvordan mine løbeture gav mig mere energi og overskud i hverdagen. Jeg har nu fået et meget mere positivt sind og har for det meste ja-hatten på.

Nikolaj Florentz Mackowski sluttede sin meget givende samtale ud med nogle meget vigtige ord. Ord der fik mig skubbet det sidste stykke til at komme i gang med at ændre mit liv til det bedre. Nikolaj Florentz Mackowski sagde følgende:

Hvis du kæmper hårdt for din drøm, risikerer du at tabe. Hvis du giver op på forhånd, så har du allerede tabt.

Til sidst skal der lyde et stort tak til Nikolaj Florentz Mackowski. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *