Året der gik

Som du måske har bemærket, er bloggen spækket med interessante artikler om alt mellem himmel og jord, og mange vælger at ty til netop denne blog, hvis de ønsker at blive klogere inden for et bestemt emne eller blot følge med i tidens tendenser.

Den 2. juni bliver bloggen 1 år, og i den anledning ser vi tilbage på, hvad vi egentlig har skrevet om af nyttige informationer og artikler til jer læsere. Emnerne har været mange, og vi har løbende fået flere og flere læsere, som dagligt har ønsket at følge med i, hvad der er sket på bloggen siden sidst. Vi skal være ærlige og sige, at vi ikke har produceret lige så mange artikler, som vi måske havde håbet på, men drømme er til for at blive til virkelighed, og derfor arbejder vi stødt frem mod at producere flere artikler på månedsbasis. Målet er én artikel om dagen, men det er dog højt sat, da det som regel kræver en del research og tid at skrive en informativ artikel om et bestemt emne.

Vi håber dog, at du er tilfreds med bloggen, og hvis du har nogle ønsker til noget, vi bør skrive om, så må du endelig skrive til os! Inspiration kan man aldrig få for meget af.

Dette var blot et lille tilbageblik på, hvad der er sket inden for det seneste år.

På gensyn!

– Teamet bag Unreality

unreality

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *