Billige træpiller – gode råd omkring køb af billige træpiller

Billige træpiller – vejledning og tips til dine indkøb af billige træpiller

Er du på udkig efter råd om billige træpiller så læs mere her. Udbuddet af billige træpiller hos træpille-leverandører er meget stort med per ton priser, som alle ejere af et pillefyr kan leve med

Er du på jagt efter billige træpiller, så få gode råd, tips og vejledning her. Udbuddet af træpiller er i modsætning til tidligere tider meget stort, og det er min erfaring, at du med en lille smule research skulle være i stand til at finde et prisstærkt tilbud, uden at du samtidig behøver at gå på kompromis med kvaliteten af dine træpiller.

Billige træpiller hos danske forhandlere

Det danske marked indenfor træpiller er modnet meget indenfor de senere år. Dette betyder, at udbuddet af træpiller er øget ganske betragteligt med positive bivirkninger for køberne, både mht. prisen på træpiller såvel som deres kvalitet.

Prisen på træpiller hos danske forhandlere ligger typisk omkring 2000 kroner for 1 ton træpiller. Nogle gange er prisen et par hundrede kroner over 2000, nogle gange lidt under. Jeg har også noteret mig, at nogle af de danske leverandører har det princip, atså frem du køber ovet et vist niveau træpiller – for eksempel over 1000 kroner – så er fragten til din privatadresse gratis. Prisen er i øvrigt typisk den samme, uanset om du køber træpiller i dimensionerne 6 eller 8 millimeter.

Billige træpiller hos tyske forhandlere

Et stadigt mere populært alternativ, som jeg også vil gøre opmærksom på, er at købe ens træpiller hos tyske forhandlere. Disse er ofte adskillige hundrede kroner billigere end danske forhandlere – selv efter at de ekstra udgifter til fragt er indregnet.

Der er i denne forbindelse et væld af tyske forhandlere fra hvem, det er muligt at bestille billige træpiller. Prisen for disse tyske træpiller ligger ofte på mellem 1400 til 1600 kroner for lidt under et ton. Mange af disse firmaer er desuden beliggende i Flensburg, hvorfor du jo også har mulighed for selv at afhente dine træpiller, i stedet for at få firmaet til at bringe dem ud til din privatadresse.

Hvis du ikke ønsker at bestille direkte hos de tyske firmaer, så er der også en række danske firmaer, som importerer tyske træpiller. Ulempen ved dette er dog, at der kommer 25 procent oven i prisen i form af den danske moms.

Husk at bruge internettet i din jagt på billige træpiller

Slutteligt, så vil jeg gerne understrege, hvor vigtigt det er at bruge internettet, når du leder efter gode tilbud på træpiller. Internettet, på en anden måde end ved at opsøge den lokale brændeovnsforretning, giver dig en meget klar fornemmelse af, hvilke tilbud der er gode, og hvilke der er mindre gode.

Søg i denne forbindelse på relevante søgeord på Google såsom ’træpiller’, ’køb træpiller’ og ’billige træpiller’, og allerede indenfor 10-15 minutter skulle du gerne have en klar fornemmelse af, hvilken pris der er den billigste for den kategori af træpiller, som du er på udkig efter

One thought on “Billige træpiller – gode råd omkring køb af billige træpiller

  1. Jeg synes det ville være interessant at vide, hvorfor træpiller er så meget billigere i Tyskland – men basalt set er det vel et generel problem med stort set alle typer vare.

    Især dem man kan finde i supermarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *