Massagestole – få en sundere og smidigere krop vha. massagestole

Massagestole – få færre spændinger og mindre ømme muskler ved hjælp af massagestole

Har du ømme muskler, en stiv ryg og dårligt blodomløb, så kan massagestole være en god hjæp. Massagestole med deres mange funktioner kan her hjælpe med at levere massage baseret på din krops unikke behov

Har du forskellige kropslige skavanker såsom ondt i ryggen, dårligt blodomløb og spændte og ømme muskler, så vil jeg anbefale, at du kigger nærmere på udvalget af massagestole på det danske marked. En massagestol kan i denne forbindelse udføre en lang række forskellige funktioner, som kan indstilles efter lige nøjagtig dine behov.

I dette indlæg vil jeg berette mere om, hvorfor en massagestol kan være et godt valg, så længe at stolen også kombineres med andre tiltag for at få en sundere krop.

Massagestole er det gode valg på lang sigt

Min erfaring er, at de fleste massagestole er ret dyre, hvor de billigste koster mellem 1000 og 2000 kroner og de dyreste kan løbe op i adskillige titusind kroner. Når det så er sagt, så skal du også huske på, at en massagestol er en langtidsløsning, som du kan blive ved med at bruge igen og igen (så frem den ikke bryder ned). Det behøver dog ikke at være så dyrt. Se f.eks her: http://www.wellnessnordic.com/produkter/massagestole/

I det perspektiv, så kan din massagestol i det lange løb godt vist sig at være en god forretning, når du tager i betragtning, det som du sparer i form af færre besøg til fysioterapeuten, mindre smertestillende medicin og færre sygedage.

Massagestole kan ikke bruges alene

Alle massagestolens mange fordele til trods, så er det dog også vigtigt for mig at pointere, at massagestole ikke er en ’silver bullet’, som kan løse alle dine problemer med ømme og spændte muskler, forhøjet blodtryk og en generelt lidt irriteret fysik.

En massagestol er blot en af adskillige faktorer, som man kan indarbejde, når man gerne vil have et bedre liv rent fysisk. I tillæg til en massagestol, så er det også væsentligt, at du får masser af motion, spiser sundt og sover godt. Endelig, så begræns også din tid foran computeren, selvom jeg ved, hvor svært det kan være.

Brug eventuelt en fysioterapeut sammen med din massagestol

Slutteligt, så vil jeg også pointere, at en massagestol til syvende og sidst blot er en maskine med de muligheder, men også begrænsninger, som det indebærer. En massagestol kan udføre en række bestemte funktioner, men heller ikke mere end det. Således bør du måske ikke erstatte din massør med en ny massagestol 1-til-1, men have en kombination af de to, hvor de bruger din massagestol til de ting, som den er god til, mens at du stadig opsøger din gamle fysioterapeut for de lidt mere specielle massageformer, som lige netop din krop har brug for

One thought on “Massagestole – få en sundere og smidigere krop vha. massagestole

  1. Nu har jeg kun prøvet diverse prøvemodeller af massagestole, men hver eneste gang har det været en dejlig oplevelse.

    Er der en model, der er ekstra god at starte med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *