Bliv klogere på statistik og tal for det danske boligmarked

Det danske boligmarked er omskifteligt. Særligt, hvis man ser på det i et tidsperspektiv, der strækker sig over både de seneste 10 og 20 år.

Det omskiftelige boligmarked kommer til udtryk på mange måder: stigninger og fald i huspriserne, nye sommerhusområder samt skiftende efterspørgsel på forskellige typer af boliger.

Det kan med andre ord være en anelse uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over, hvordan boligmarkedet ser ud netop nu – og hvordan det så ud for et halvt år siden.

Hvor skal man kigge? Og hvem giver den mest nøjagtige indsigt?

Hjælpen er nær

Det er heldigvis godt nyt til dig, der forsøger at holde sig opdateret på det danske boligmarked. Dansk Boligforsikring præsenterer statistik og tal – som en ny service – på deres hjemmeside.

Den statistik Dansk Boligforsikring publicerer er altid relevant og aktuel, og det er der en naturlig forklaring på.

Dansk Boligforsikring er førende udbyder af ejerskifteforsikringer i Danmark. De har i mere end 15 år specialiseret sig i netop denne type af forsikringer, ligesom de har et naturligt, indgående kendskab til det danske boligmarked.

Folketal og kvadratmeterpriser

Inde på deres hjemmeside har Dansk Boligforsikring lige nu en række spændende artikler, der tager udgangspunkt i statistik og tal.

Her kan du blandt andet læse om, hvordan udviklingen har været i kvadratmeterpriserne det seneste år, ligesom du kan få indsigt i folketallets udvikling det seneste årti.

Og vidste du, at at danskerne handlede boliger for 252 milliarder kroner i 2020?

Under ‘Statistik og tal’ på Dansk Boligforsikring kan du læse meget mere om ovenstående og finde endnu mere spændende nyt om det danske boligmarked.