Brug et professionelt glattejern

Brugen af glattejern kan være ødelæggende og opslidende for dit hår. Derfor er det vigtigt, at du giver dit hår de bedste forudsætninger når du glatter det. Det kan du blandt anden gøre med et professionelt glattejern.

Det skal du være på udkig efter i et glattejern

Bruger du glattejern er det sikkert fordi, at du har tykt og uregerligt hår eller fint og flyvsk hår, der tit krøller eller bølger på den mest irriterende måde. Nu til dags kan man få glattejern med en teknologi, der hedder negativ ion teknologi. Denne teknologi lukker pladerne på hårets yderste lag, ved brug af negative ioner. På den måde går dit hår fra at være uregerligt til at være nemt og medgørligt at style.

Herudover skal du være på udkig efter glattejern med enten aluminium plader eller plader overtrukket med keramisk olie. Det skal du fordi professionelle glattejern med de to teknologier bliver langt varmere og opvarmes langt hurtigere end dem uden. Den højere varme gør at glattejernet virker hurtigt og effektivt, hvilket slider mindre end et glattejern, med lav varme, der er sløvt til at varme op.

Sidst men ikke mindst, er det en rigtig god idé at spraye heat protector i håret inden du glatter det. Nok er et glattejern med høj varme langt mindre opslidende end mindre effektive glattejern er, men et glattejern vil altid slide en smule på håret. Derfor skal du også tage dine forholdsregler, så dit hår har de bedste forudsætninger.

Golden Curl Pro – et professionelt glattejern

Golden Curl Pro er et professionelt glattejern, der bliver brugt at frisører verden over. Glattejernet lever op til ovenstående krav og så findes der lækre hårprodukter til, der sørger for, at dit hår er beskyttet og får det bedste resultat.