Mangler I underholdning til brylluppet?

Har I styr på det hele til brylluppet? Eller mangler I måske et underholdende element til at gøre festen endnu mere uforglemmelig? Et bryllup er en af de største dage i jeres liv, hvor I erklærer jeres kærlighed over for hinanden med familie og venner som vidner. Bryllupsfesten er noget, som I helt sikkert også vil huske resten af jeres liv.

Sunny Cagara tilføjer tryllekunst og bryllupsmagi til bryllupsfesten, der gør dagen en lille smule mere magisk. Underholdning til jeres bryllup kan også være med til at skabe en mere afslappet og lettet stemning blandt jeres gæster – hvor mange måske ikke har mødt hinanden før. Et magisk indslag bryder isen på den store dag.

Kærlig og magisk underholdning til bryllup

Med et miks af varme, glæde og underholdning, hjælper Sunny jer med at jeres perfekte dag bliver endnu bedre.

Med underholdning til bryllup fra Sunny Cagara er I garanteret et kærligt og romantisk show, der giver jer og jeres gæster et godt grin og efterlader jer med forundring og en styrket kærlighed i hele lokalet.

Bryllupsshowet fra Sunny

Sunnnys underholdning til bryllup varer cirka 20 til 30 minutter, hvor han flere gange refererer til ægteskabet og kærligheden. Blandt andet har han et helt særligt nummer, hvor han får brudeparret til at holde på hver sin side af en ballon med pegefingeren. Når de så slipper den, falder den til jorden. Bagefter får han parret til at gøre det igen, men nu skal de tænke på deres kærlighed – og så stiger ballonen til vejrs.

Overvejer i underholdning til bryllup er Sunny Cagara den helt rette til at bringe romantisk og magisk underholdning og gøre jeres dag helt uforglemmelig. Læs mere om Sunny og hans underholdning til bryllup her.