Brystoperationer, botox og andre plastikkirurgiske indgreb

Plastikkirurgi er et fænomen, der har haft en voldsom stigning i efterspørgsel. Flere og flere danskere får valg af få foretaget et plastikkirurgisk indgreb. Blandt de danske unge er plastikkirurgi meget populært. Undersøgelser har vist, at hver femte unge dansker overvejer plastikkirurgi. Grunden til denne udvikling skal ses i det moderne samfunds øgede fokus på ydre skønhed. Her er plastikkirurgi et værktøj, der kan bruges til at opnå det ønskede kropsideal.

Et af de mest populære plastikkirurgiske indgreb der findes blandt kvinder, er brystoperationer. Ønsket om en brystoperation kan skyldes flere forskellige ting. Oftest får kvinder dog foretaget en brystoperation af en af følgende årsager. Den ene årsag kan være, at kvinden ønsker en større volume. Dermed er brystoperation en løsning, der kan sikre kvindens ønske om en større volume. Dette kan oftest hænge sammen med, at kvinden ikke føler sig kvindelig med sin nuværende bryststørrelse. Årsagen til brystoperationer kan også skyldes graviditet eller amning. Mange kvinder føler ikke, at deres bryster på samme måde er kvindelige efter en graviditet. Derfor vil en brystoperation være et plastikkirurgisk indgreb, der kan være løsningen der igen gør, at de kan blive glade for deres krop.

Der findes andre populære indgreb end brystoperationer. En af disse er botox. Botox er faktisk et så populært plastikkirurgisk indgreb, at den udgør 54 % af alle kosmetiske operationer i Danmark. Botox bruges specielt til folk der har fået rynker og gerne vil skjule dem. En behandling med botox tager kun få minutter, hvilket også har været medvirkende til dens store popularitet. Derefter vil resultatet af botox behandling kunne ses ca. 14 dage efter. En botox behandling holder i ca. 3 måneder. Dette er selvfølgelig også med til, at botox udgør så stor en procentdel af kosmetiske operationer i Danmark.

Hvad enten du har brug for en brystoperation eller en botox behandling, kan et dansk privathospital være behjælpeligt. På dette privathospital er de eksperter i blandt andet botox og brystforstørrelser. Men du vil også kunne finde mange andre tilbud. Det kunne f.eks. være hårfjerning, der tilbydes til både mænd og kvinder. Det kunne også være, at man havde noget overskydende fedt, man gerne ville af med. Dette er også et af privathospitalets helt store ekspertise områder. Teknikken der benyttes hedder CoolSculpting. Ved CoolSculpting sker der en nedfrysning af fedtet. CoolSculpting er det nyeste på markedet og uden risiko for skader efterfølgende. Det er både muligt at få foretaget en CoolSculpting i Aarhus og København.