Se billeder fra Fenskær efterskole på deres Facebook

Fenskær efterskole er en specialefterskole. Den er beliggende i Nordjylland nærmere bestemt tæt ved Lemvig. Fenskær efterskole har en facebook. På Fenskær efterskoles Facebook kan du følge med i hverdagen på efterskolen. Du kan på Fenskærs efterskoles Facebook f.eks. se en video fra afslutningen i år. Her er der blevet samlet en masse billeder, der viser hvordan det hele forløb de sidste 3 dage inden sommerferie. Dette var selvfølgelig nogle sørgelige dage, da det på samme tidspunkt var et farvel til alle kammeraterne. Afskedsdagene blev dog afsluttet med en dejlig afslutningsfest. På Facebook kan man se en lærer der er klædt ud.

Find både Fenskær efterskole på Facebook og Instagram

Udover Fenskær efterskoles Facebook er det også muligt at finde skolen på Instagram. Her bliver der løbende postet billeder fra hverdagen. Dette er sjovt at se for både nuværende og tidligere elever. Dette kan samtidigt også være en mulighed for, at eventuelt kommende elever kan se efterskolen an. Man kan selvfølgelig ikke finde alle nødvendige oplysninger om Fenskær efterskole på deres Facebook. Derfor har efterskolen også en hjemmeside.

Fenskær er en musisk og praktisk efterskole. På samme tid er der ingen prøver på denne efterskole. Grunde til dette skal findes i, at eleverne tidligere i deres liv har haft dårlige oplevelser med uddannelsessystemet.  Derfor skal året på denne efterskole være et år med succesoplevelser og uden prøver. Som elev har man mulighed for at vælge mange spændende valgfag på Fenskær efterskole. Det kunne f.eks. være ”Benzin & Olie” for de motorglade eller ”På tur i skoven” for de mere naturglade elever. Alt i alt er der mange muligheder, for dem der godt kan lide naturen og at få motion.

Som man også ser på Fenskær efterskoles Facebook, ligger skolen i naturskønne omgivelser. Skolen ligger nemlig som sagt i det Nordjyske og er både tæt på natur, by og havn.