Casper Lars Tingkær (Casper Tingkær) og hans syn på ledelse

Casper Lars TingkærCasper Lars Tingkær (også blot kendt som Casper Tingkær) er en iværksætter som har været med til at starte 4 virksomheder på blot 10 år. Han har været Managing Director for virksomheden Nordic Solutions ApS og Successen for Casper Lars Tingkær har ikke kun været stor engagement og gå-på mod.

Casper Lars Tingkær ved at god ledelse er vejen frem til en stærk arbejdsplads og er kernen til succes for en virksomhed. Forståelsen og psyken bag medarbejdernes tankegang er vigtigt at kende for at kunne skabe en fremgang i virksomheden. For Casper Lars Tingkær er det vigtigt at give medarbejderne motivation og engagement for det de laver. Det er vigtigt at de har et mål de skal nå, så medarbejderen ikke føler at deres arbejde er spild. For Casper Lars Tingkær er det vigtigt at skabe et fundament, hvor alle medarbejder arbejder sammen og har en god kommunikation for at få det bedste frem i deres hverdag.

Casper Lars Tingkær og hans ledelsesguru

Når det kommer til ledelse har Casper Lars Tingkær også haft en såkaldt ”guru” inden for ledelse, som har lært ham alt omkring god ledelse. Hans navn er Jack Welch og han er kendt for sine innovative ledelsesstrategier inden for forvaltning og ledelsesstil. Han var formand og administrerende direktør for General Electric i årene 1981 – 2001.

Det er en mand som Casper Lars Tingkær ser meget op til, og har hjulpet ham meget med at lede hans egne forretninger. Casper Lars Tingkær har altid holdt ledelse øverst på sin liste, da det har en stor betydning for en virksomhedens fremgang og fremtidige situation.

Hvilken betydning har ledelse for Casper Lars Tingkær?

Ledelse har en stor betydning for alle virksomheder. Men for Casper Lars Tingkær har det en kolossal betydning da han har været med til at opbygge 4 virksomheder, og disse virksomheder har været succesfulde. Men for Casper Lars Tingkær er det ikke kun god marketing og et brand som udgør virksomhedens succes. Ledelsen skal være i tip top på alle punkter. For Casper Lars Tingkær gælder det både indenfor miljøet, kommunikation og sammenholdet mellem medarbejderne. Jo stærke et ”team” af medarbejdere man har samlet i en virksomhed, jo bedre fungere man og skaber succes i virksomheden. På den måde opstår der ikke misforståelser eller fejlvurderinger. Casper Lars Tingkær har bestemt sørget for at disse ting har været på plads, da det er en af grundene til hans succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *