Introduktion af Telemarketing Centret

Telemarketing CentretTelemarketing Centret kan nævnes blandt de førende og mest professionelle telemarketingvirksomheder i Danmark. Rødderne i Telemarketing Centret rækker helt tilbage til 2001, hvor virksomheden blev etableret med Torben Larsen i spidsen. Telemarketing Centret arbejder inden for flere felter, der rækker alt lige fra transport, it, forsikring, medicinal og print med mødebooking og callcenter-løsninger. Gennem årene har Telemarketing Centret udviklet spidskompetencer indenfor mødebooking, telemarketing, leadgenerering samt både outbound og inbound telefonhåndtering for både nationale og multinationale virksomheder.

Med mange års erfaring i B2b telemarketing har Telemarketing Centret opbygget et topprofessionelt marketingteam der står for virksomhedens daglige salgsaktiviteter. Medarbejderne hos Telemarketing Centret er med til at sikre, at alle opgaver uanset størrelse bliver løst professionelt og med et højt serviceniveau. For at kunne løfte hver enkelt opgave på bedste vis, så sørger Telemarketing Centret altid for, at alle ansatte gennemgår en målrettet træning, uddannelse og coaching inden for telemarketing og salg, så de er klædt på til at sikre virksomhedens høje kompetenceniveau. Telemarketing Centret vægter et godt samarbejde højt, da de tror på, at gennemslagskraften af et godt samarbejde skaber de bedste resultater. Tilfredse kunder er derimod nøgleord hos Telemarketing Centret, og de bestræber sig derfor altid på at levere service af højeste kvalitet, så kunden opnår fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge Telemarketing Centret?

Overvejer I at outsource alt eller dele af jeres telesalg, og fjerne fokus fra salgsorienteret telefonopkald, og i stedet fokusere på andre opgaver? Så kan Telemarketing Centret være den rette til opgaven. Vælger I at outsource jeres telemarketing til Telemarketing Centret, så er I uden tvivl sikret en høj kvalitet, da de aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. Dette kommer tydeligt til udtryk gennem Telemarketing Centrets arbejde, hvor de tager god hånd om alle opgaver. Adskillige virksomheder har fået hjælp fra Telemarketing Centret til at optimere deres eksisterende salgsafdelinger, og de ved derfor nøjagtig, hvordan de også kan repræsentere jeres virksomhed 100%.

I kan derfor være sikrer på, at en opgave er i gode hænder hos Telemarketing Centret. Telemarketing Centret har repræsenteret vidt forskellige brancher, og har derigennem opnået betydelige kompetencer. Blandt andet betjener de en bred vifte af kunder inden for transport- og transportrelaterede brancher. Samlet set har Telemarketing Centret leveret ca. 93.000 møder med salgspotentiale, og har ved siden af dette håndteret næsten 180.000 indgående kundekald på deres inbound-anlæg. Uanset hvilken branche jeres virksomhed repræsenterer, og uanset opgavens størrelse og omfang, så kan Telemarketing Centret hjælpe jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *