Coolsculpting og laser-hårfjerning forskønner dit udseende

Er du utilfreds med dit udseende? Så er du absolut ikke den eneste. Det moderne skønhedsideal for både mænd og kvinder har fokus på en slank og hårløs krop og kan være svært at leve op til. Overalt i medierne, på film, i TV og i reklamer ser vi perfekte kroppe, der ikke ligner de kroppe, som størstedelen af almindelige mennesker lever med. Skuespillere, modeller, popstjerner og andre kendte opnår status som kropsidoler, og når man som helt almindeligt menneske sammenligner sig med dem, kan man nemt blive utilfreds og usikker på sit eget udseende. Yderligere kan man i den grad blive frustreret, hvis man over længere tid har gjort alt, hvad man kunne, for af naturlig vej at opnå den ønskede krop. Fx ved at lægge sin kost helt om, dyrke en masse motion og forsøge sig med alt fra voksning til epilering af uønsket hårvækst.

De kendte tyr til skønhedsbehandlinger – det kan du også

Sandheden om de kendtes smukke kroppe er da også ofte, at de heller ikke er opnået ad helt naturlig vej. Ofte tyr modeller, skuespillere og andre kendte til plastikkirurgiske operationer eller skønhedsbehandlinger, der hjælper dem med at opnå og fastholde et slankt, veltrimmet og hårløst ydre. Hvad mange mennesker ikke ved er, at den type operationer og behandlinger faktisk ikke er så dyre og derfor ikke behøver at være forbeholdt de rige og berømte. I dag kan helt almindelige mennesker få råd til fx CoolSculpting eller laser-hårfjerning og via disse behandlinger slippe af med stædige fedtdepoter og uønsket hårvækst.

CoolSculpting – fedtreducering uden kirurgi

CoolSculpting – på dansk fedtfrysning – er en behandling, hvor fedtfrysningsmaskiner benyttes til at fryse fedtceller på fx mave, hofter og lår. Selve behandlingen foregår på en klinik, men resultatet skabes faktisk i månederne efter behandlingen, hvor fedtdepoterne langsomt svinder ind. CoolSculpting er velegnet, hvis man som kvinde eller mand har stædige fedtdepoter, der bare ikke vil forsvinde trods masser af motion og sunde kostvaner. Med et prisleje på mellem 6.000 og 32.000 er CoolSculpting inden for rækkevidde af almindelige mennesker, der således kan få hjælp til at komme helt i mål med deres ønsker om en slank silhuet.

Laser-hårfjerning – permanent hårløst resultat

Laser-hårfjerning er et alternativ til andre hårfjerningsmetoder såsom barbering, voksning og epilering. Den store fordel ved laser-hårfjerning er, at laserbehandling i modsætning til de andre metoder kan skabe et permanent hårløst resultat. Behandlingen er endnu billigere end CoolSculpting, idet priserne på laser-hårfjerning ligger i omegnen af 500-2.200 kroner kommende an på, hvilke områder på kroppen, man ønsker behandlet. Det er altså helt og aldeles muligt for almindelige mennesker at få laser-hårfjerning og på den måde opnå en hårløs krop og større tilfredshed med deres udseende.