Du kan få sund frokost som firmafrokost

Det er en del af det fysiske behov for en levende organisme at skulle have føde for at overleve. Mennesket spiser ofte flere gange om dagen for at kunne opretholde energien og beholde en fuldtud funktionel krop. Morgenmad, frokost og aftensmad er de tre hovedmåltider, man som menneske ofte konsumerer i løbet af dagen. Udover dette kan der forekomme enkelte mindre måltider ind i mellem hovedmåltiderne. På arbejdspladser medbringer mange folk selv deres frokost. Nogle er fornuftige og medbringer en sund frokost, mens at det for andre har en mindre betydning, om hvorvidt det er en usund eller sund frokost.

Firmafrokost kan hurtigt blive dyrt, især hvis det er sund frokost.

Mange arbejdspladser har firmaordninger, og de tilbyder derfor firmafrokost. Dette betyder, at medarbejdere ikke selv behøver at medbringe deres egen mad, men at der er en kantine, hvor man har mulighed for at købe mad. Retterne til firmafrokost vil ofte variere fra dag til dag, og kantinen tilbyder ofte også sund frokost til firmaets medarbejdere. For mange medarbejdere vil firmafrokost være det fortrukne valg, hvis virksomheden ellers tilbyder dette. Årsagen til dette er, at det ofte er enormt tidsbesparende, og for nogle medarbejdere vil det også være billigere alt afhængigt af firmafrokostens koncept. I nogle af de kantiner, der tilbyder firmafrokost, foregår det således, at medarbejderens tallerken med mad vil blive vejet af kantinens personale, og medarbejderen betaler derfor for den mængde, han har taget. Ved dette koncept kan en sund frokost desværre hurtigt gå hen og blive en meget dyr frokost, især hvis det er økologisk, som nogle kantiner tilbyder. I nogle andre kantiner der står for firmafrokost, skal medarbejderen bare betale et fast beløb på eksempelvis 400 kr. om måneden, som fratrækkes medarbejderens løn, og derefter kan medarbejderen fylde tallerkenen efter behov. Ved dette koncept er det forholdsvist billigt for medarbejderen at få sig en sund frokost.

Frokost.dk kan levere sund frokost til din firmafrokost

Frokost.dk leverer frokost til virksomheder rundt omkring i landet og tilbyder mad fra mere end 40 forskellige køkkener. Her kan man få firmafrokost, der er varieret og tilpasset efter virksomhedens behov og ønsker, og det er muligt at skifte mellem de forskellige køkkener således, at frokosten kan blive mere spændene. Frokost.dk tilbyder også et koncept, der hedder ”firmasund” hvilket omfatter en sund frokost, sundhedsevents samt sundhedsforløb. Dette skulle være med til at forbedre den generelle sundhed på arbejdspladsen, hvilket vil føre til mere produktive og gladere medarbejdere. En sund frokost fra Frokost.dk betyder, at maden bliver lavet blandt 5 forskellige sunde godkendte køkkener. Ved firmafrokost i form af sund frokost behøver medarbejderne ikke tænke på sukker og fedtindhold i maden, og den usunde kage vil blive erstattet med sunde snacks. Frokost tallerknen vil blive sammensat i således, at den fremstår som Y-tallerknen, så maden dermed er opdelt i moderate portioner efter de sundhedsmæssige principper. En sund frokost leveret af Froskost.dk vil inkludere mad fyldt med de gode nærringsstoffer. Der vil være rig mulighed for at få massere af kostfibre, grove grønsager, frugt og fisk – hver dag.

Hvis ikke der behøver være så stort fokus på det sunde, men at det skal være firmafrokost af høj kvalitet, og som smager rigtig godt, er der også rigtig mange andre muligheder. Maden fra de alle de køkkener som Frokost.dk samarbejder med er af højeste kvalitet, og Frokost.dk garanterer den bedste service. Virksomheden leverede over 2 mio. måltider sidste år og har stort set kun tilfredse kunder, hvilket fremgår af deres forbløffende gode anmeldelser og stjerner på Trustpilot. Hvis man som virksomhed ønsker at indføre firmafrokost på arbejdspladsen, er det værd at have frokost.dk i tankerne, da de kan garantere en lækker og god mad samt en sund frokost, hvis dette ønskes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *