Væg-, pendel- og loftlamper til lys og velvære

Selvom vi har passeret årets mørkeste dag, og det endelig er begyndt at blive lysere igen, så er der stadig lang vej igen til de lyse sommeraftener. Et nytårs fortsæt kunne for mange menneskers vedkommende være at imødegå det nye år med fornyet energi, og en måde at få ekstra energi til krop og hjerne er ved at få rigeligt med sollys.

Sollys kan være svært at få rigeligt af pga. årstiden, men lyset derhjemme i boligen kan også have en stor psykologisk effekt på krop og sind. Det er derfor vigtigt at indrette hjemmet hyggeligt og behageligt med de retter lamper til både loft og vægge.

Loftlamper og væglamper skaber stemning

Med en fin kombination af eksempelvis pendel lamper eller andre loftlamper sammen med væglamper kan man lyse rummene op på en måde, som man måske ikke troede var mulig.

Man mennesker har eksempelvis kun loftlamper i deres stuer eller soveværelser. Dette kan da også sagtens være rigelig belysning, hvis de drejer sig om mindre rum, eller hvis det er de helt rette loftlamper med et dertilhørende kraftigt lys.

Ofte vil man dog kunne drage fordel af at benytte pendel lamper og loftlamper kombineret med eksempelvis væglamper. Pendel lamper kan både benyttes som hovedlyskilden i rummet, eller også kan de hænge i udkanten af stuen.

Symmetri og velvære med de rette lamper

Pendel lamper ses som loftlamper ofte hængende parvist, hvilket skaber en fin symmetri. Det samme gør sig gældende, når tankerne ledes hen på væglamper. Væglamper kan både hænge for sig selv, men de fungerer også fint parvist eller med endnu flere. Væglamper har den fine egenskab, at de ikke tager plads fra resten af rummet, og de kan skabe en fin symmetri, hvis man placerer lamperne godt rundt i rummet.

Når det kommer til pendel lamper, væglamper eller andre lamper, eller den generelle tendens, at man kan skabe store resultater i rummelighedsopfattelsen ved at hænge flotte lamper op. Det kan give fornyet energi til hjemmet samt til krop og sjæl, og får man flotte nye loftlamper eller væglamper til hjemmet, kan det måske blive lettere at komme igennem de mørke vintermåneder.

Find inspiration på hjemmesiden

Hvor skal så starte, når man skal overveje den ene eller den anden lampe til stuen eller soveværelset? Har man ikke venner eller familie lige ved hånden, kan man altid starte med at gå på hjemmesiden hos en af de største lampebutikker i landet. Her finder du et kæmpe udvalg i alt inden for blandt andet væglamper, pendel lamper og andre loftlamper. Alle lamper er fint inddelt med kategorier og priser og billeder.

Ønsker man hjælp og vejledning, så kan man altid ringe til kundeservice, der sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, som man nu kunne have. Lampebutikken har nemlig flere lyseksperter ansat, der kan være meget behjælpelige omkring valg af lamper, lysstyrke osv.

Når man engang skal hænge sine nye loftlamper eller væglamper op, så anbefales det, at man får hjælp af en ven eller en bekendt. Det er nemlig svært eksempelvis at finde den rette højde/placering af lamperne alene, og god inspiration kan man aldrig gå galt i byen med.

Næste gang du kigger dig omkring i dit hjem, så se efter om du egentligt har nok lys og lamper og de forskellige rum. Det kan både virke uindbydende og have dårlig effekt for synet, hvis der er mørke og trist derhjemme. Man bør f.eks. aldrig sidde og skulle knibe øjnene sammen, hvis ikke der er nok lamper i rummet.

Gå det nye år i møde med ekstra belysning derhjemme og fornyet energi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *