En fedtudskiller gør en stor forskel!

Ønsker du at spare flere penge på din restaurant? Har du prøvet mange forskellige ting, men intet af det har virket? Har du ligeledes spurgt professionelle til råds, men ingen har kommet med ordentlige løsningsforslag? Så er det bare med at læse med her!

Er du en ejer af en restaurant?

Hvis du er ejer af en restaurant og ønsker en forbedring, da regningerne er meget høje hver eneste måned, kan det betale sig at læse med. Der findes nemlig flere måder, hvis man gerne vil spare penge.
For det første skal man ikke købe for mange råvarer ind af gangen. De fleste står nemlig og smider en masse mad ud, som ikke længere kan bruges til retterne, da anvendelsesdatoen er overskredet. Det skal man undgå, da det kun koster restauranten flere penge. Man skal i stedet købe småt ind og afvente gæsterne reservationer. Hvis der pludselig kommer flere end ventet er det bare at handle ind inden. På den måde vil man ikke smide mad ud, som er en fordel.

Derudover findes der også en løsning på regningerne, når det drejer sig om forbrug. El er noget vi alle bruger mange penge på og det skal selvfølgelig undgås. Man kan for det første udskifte sine pærer. De fleste benytter sig af de almindelige pærer, da de ikke kender til andre muligheder. Men der findes i dag LED pærer, hvor man kan spare helt op til 80 procent på elregningen. Derudover holder LED pærer i flere år, hvor de almindelige kun kan holde i 1,5 år. Der er derfor stor forskel og man sparer derfor mange penge på denne måde.

Husk altid en fedtudskiller!

Når man arbejder på en restaurant, vil der blive lavet meget mad og der vil blive vasket meget op. Det er derfor vigtigt at have en fedtudskiller, da fedtet helst ikke må komme ned i afløbet. Når det først har sat sig fast, kan det til tider være helt umuligt at klare den selv med afløbsrens. Man skal derfor have professionelle ud, som man helst vil undgå. Det er derfor langt nemmere at investere i en fedtudskiller, da man på den måde kan være sikker på at fedtet bliver sorteret fra.

Det er dog ikke lige nemt at finde en fedtudskiller til en overkommelig pris. Her kan det dog betale sig at kontakte ASJA Group. Det er nemlig en udbyder af mange forskellige fedtudskillere, hvor priserne er gode. Derudover har ASJA Group mange års erfaring og ved derfor altid, hvilken fedtudskiller din restaurant har brug for. Hvis der forekommer problemer med fedtudskilleren i fremtiden, er det bare at ringe til ASJA Group og de vil komme ud med det samme. Denne service fås ikke hos andre udbydere og du finder derfor ikke en bedre udbyder end denne! Så gør dig selv den tjeneste og undgå fremtidige problemer med en fedtudskiller! Det koster nemlig mange penge at få repareret afløbet hele tiden!