Nye muligheder for beboerne i Frederikssund!

Hvis du bor i Frederikssund er der gode nyheder! Der er nemlig kommet nye butikker og servicevirksomheder til byen. Førhen var der ikke meget at vælge imellem og man måtte derfor tage det der var. Det kan være trættende, især hvis man ønsker noget nyt. Sådan var det især med tøj. Man kunne besøge de få butikker der var og man oplevede sjældent noget nyt, da der altid bare var det samme tøj. Sådan er det ikke mere, da der er kommet meget mere liv i Frederikssund. Man kan eksempelvis finde mange flere muligheder i forbindelse med tøj, som mange vil blive glade for!

Der er også kommet en ny frisør til Frederikssund. Der har været mange skuffede kunder hos den ene frisør, som derfor måtte lukke, da der ikke var salg i butikken. Der er endelig kommet en ny til, som er meget populær i andre byer. Denne frisør hedder Salon Rosted og det kan betale sig at kigge forbi og få en klipning, da man virkelig blive tilfreds!

Der er dertil også kommet nye butikker, hvor man kan få flere friske råvarer. Så hvis du har savnet lækre og friske grøntsager eller kød, er der nu flere muligheder for dig. Du vil derfor nemt kunne finde de manglende ingredienser, da de er at finde i de nye butikker!