Erhvervsrengøring er vigtigt for medarbejdernes sundhed

Det er super vigtigt at have erhvervsrengøring på ens arbejdsplads, da støv og snavs nemt kan ophobe sig, hvilket kan føre til problemer med indeklimaet. Et godt indeklima er enormt vigtigt for en person helbred, derfor er det vigtigt at det bliver vedligeholdt gennem grundig rengøring.

Der er heldigvis meget, der kan gøres inden for rengøring for at undgå et dårligt indeklima. Der er flere ting rengøringen skal være opmærksom på får at opretholde et godt indeklima, og måske dette indlæg kan hjælpe jer til, at finde det rigtige rengøringsfirma, med ekspertisen i orden.

Det kan i gøre I samarbejde med rengøringsfirmaet

Som udgangspunkt er der dog også meget i som virksomhed kan gøre. Det er f.eks. vigtigt, at der ikke bliver slæbt støv og snavs inden for. Derfor bør I sætte måtter eller lignende uden for døren, der gør det muligt at bakke skoene af inden man går inden for. Herudover kan I gøre, hvad der er muligt for at fjerne alt der hedder tæpper og tunge gardiner på arbejdspladsen. Støv består blandt andet af hudskæl, papirfnuller samt pollen og mikroorganismer og det ophober sig nemt i tæpper og gardiner, hvilket påvirker indeklimaet betydeligt. Sidst men ikke mindst, er det super vigtigt med ordentlig ventilation.

Ovenstående bør det rengøringsfirma, I har hyret til erhvervsrengøring, også være opmærksom på. Det er f.eks. vigtigt, at de, hvis I har tæpper og gardiner, tager sig tid til at rense tæpperne og banke gardiner, så de kan komme af med som meget af støvet som muligt. For at bidrage til et ordentligt indeklima bør I samtidig sikre jer, at rengøringsfirmaet ikke benytter sig af skrappe kemiske rengøringsmidler, da det er skadeligt for medarbejdernes sundhed.

Gør det nemt at komme til under erhvervsrengøringen

For at hjælpe rengøringsfirmaet med at udføre den bedst mulige erhvervsrengøring, bør I have rengøringsvenligt inventar og møbler på kontoret. Mange Rengøringsfirma er i stand til at udarbejde en rengøringsplan, der tager hensyn til kontorets indretning, men indret det så rengøringsvenligt som muligt.

Det er vigtigt at overfladerne bliver taget, og at rengøringsfirmaet har mulighed for at foretage en hovedrengøring. Derfor er det vigtigt at I holder overfladerne ryddet, så erhvervsrengøringen kan blive så tilfredsstillende som muligt.