Måske det er på tide at skifte til adgangskontrol!

Arbejder du et sted, hvor I skal lukke jeg ind med en nøgle, hver eneste gang i møder på arbejde eller skal over i en anden afdeling? Hvis ja, så er det sikkert ensbetydende med, at der skal skiftes eller omstilles lås i samtlige døre på arbejdspladsen, så snart, der bare er en, der mister sin nøgle. Det er både dyrt og upraktisk, da alle skal have nye nøgler efterfølgende, for at kunne lukke sig ind på arbejdspladsen.

For at undgå at spille både tid og penge, hver eneste gang en nøgle går tabt, bør i overveje at skifte låsesystem til adgangskontrol.

Fordelene ved at skifte

Med adgangskontrol bruger I nøglebrik, adgangskort eller kode i stedet for nøgler, og hvis en af dem mistes/glemme, kan nøglekortet, adgangskortet eller koden bare gøres inaktiv, så den ikke længere fungerer til jeres adgangskontrolsystem. I modsætning til et låsesystem med nøgler, er det en langt nemmere og billigere måde at sørge for sikkerheden på.

Med adgangskontrol er det samtidig nemmere at holde overblik over, hvem der har hvilket adgangsniveau. Det kommer ofte an på arbejdspladsens branche, hvor mange forskellige adgangsniveauer, der skal være. Men en virksomhed vil ofte have forskellige typer af medarbejdere, der kommer og går på forskellige tidspunkter. Har I f.eks. rengøringshjælp, kan I nemt styre, på hvilket tidspunkt af døgnet rengøringspersonalet skal have adgang til arbejdspladsen.

Hver adgangskontrol nøglebrik eller adgangskort kan samtidig tilknyttes en unik kode, der kun udleveres til holderen. På den måde sikre I en endnu højere sikkerhed.

Få den rette hjælp når I skifter til adgangskontrol

Ønskes der kun adgangskontrol til dele af arbejdspladsen, det kan f.eks. være døre til alle fælles områderne, er det muligt at kombinere adgangskontrollen med et helt almindeligt mekanisk låsesystem.

KeyPartner udfører installeringer af adgangskontrol og rådgiver inden for de forskellige muligheder, så I er sikre på, at I får den løsning, der passer bedst til jeres arbejdsplads. Du kan besøge KeyPartners hjemmeside her!