Skal jeg vælge en ferie på Hawaii eller en ferie på Mauritius?

Der er noget, jeg godt kunne tænke mig at spørge jer læsere om; hvad vil I helst, på ferie på Hawaii eller på ferie på Mauritius? Jeg befinder mig nemlig i en situation, jeg aldrig har været i før, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg kan vælge mellem at holde ferie på Hawaii eller Mauritius, og jeg kan altså ikke beslutte mig!

Sagen er den, at min kæreste og jeg nu har kendt hinanden i 5 år, og det ville min kæreste fejre ved at give os en ferie enten på Hawaii eller Mauritus, og som den perfekte kæreste han er, har han selvfølgelig sagt, at det er mig, der skal vælge, hvor jeg helst vil hen.

Jeg har altid drømt om at komme på ferie på Hawaii, da jeg har en forestilling om, at det er paradis på jorden. Jeg forestiller mig lange, kridhvide sandstrande, palmer, azurblåt hav, farvestrålende fisk, små hytter på stranden, smuk solnedgang, spændende gåture i skovene, men efter at have fået det her valg, har jeg selvfølgelig også undersøgt, hvad Mauritius er for noget, og det ser bestemt heller ikke dårligt ud!

Umiddelbart tror jeg ikke, at der er den store forskel på, om jeg vælger en ferie på Hawaii eller en ferie på Mauritius, men jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle af jer, der har været på ferie på en af de pågældende destinationer, så har du været på ferie på Mauritius eller på Hawaii, må du endelig kontakte mig her på bloggen. Jeg ser meget frem til at høre fra dig snarest, da min kæreste og jeg selvfølgelig gerne snart bestille rejsen, men samtidig vil jeg også være sikker på, at jeg træffer den rette beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *