Fodboldmål til børn – skudtræning skal på dagsorden.

Øv for en landskamp!

Så tabte drengene også til Montenegro. Selvom det, periodevis, så rigtig godt ud, så manglede der simpelthen den sidste kvalitet på banen for at afgøre kampen til Danmarks fordel. Alt for mange brændte chancer, og for upræcise afslutninger var en af de helt store grunde til, at det heller ikke lykkedes at få point med hjem fra gårsdagens kamp.

Hvad kan der gøres? Mit forslag er, at der skal tænkes langsigtet – MEGET langsigtet. Alle burde købe fodboldmål til børn, så de kan træne i baghaven. Vi har brug for alle de talenter vi kan opdrive, og hvorfor ikke gøre det til en standard, at alle danske baghaver skal have fodboldmål til børn?

Med i den daglige rutine, med skolegang, fritidsordninger og så mange andre daglige gøremål – så burde 1 times skudtræning være obligatorisk for alle fodboldinteresserede børn, så vi kan få lidt effektivitet ind på landsholdet.

Få så placeret fodboldmål til børn i jeres baghaver, og få børnene væk fra deres iPhones, iPads eller hvad de nu ellers bruger den kostbare tid på.  Skudtræning og afslutninger er hvad der skal til, hvis vi ellers vil med til VM i 2000-og-alt-for-mange-år.