Har du overvejet pantsætning af biler frem for at sælge?

Mange mennesker kender end ikke til muligheden for pantsætning, og typisk er det noget, som man forbinder med amerikanske film, men mulighederne er faktisk mange her i Danmark også, og pantsætning af biler er i stigende efterspørgsel. Læs her hvorfor.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at pantsætte sin bil, men en af de typiske grunde er, at man står over for en akut opstået udgift, som man ikke havde taget højde for, og man derfor tænker, at man ved at pantsætte sin bil, hurtigt kan få nogle kontanter i hånden, og faktisk er det slet ikke så dum en ide.

Pantsæt din bil hos Pant-i-alt.dk

pantialt.dk kender man om nogen til efterspørgslen på pantsætning af biler, da man her udbyder pantsætning af en lang række effekter som ure, smykker, motorcykler, ferieboliger og altså også biler. Processen er ganske enkel, og man udfylder blot formularen for at pantsætte sin bil her, og så vil man inden for 48 timer få et svar på, hvor meget man kan få for sin bil. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om at pantsætte sin bil, og man har derfor ikke noget at tabe, og da bilen vil blive vurderet af en ekspert på området, kan man om ikke andet få en ide om, hvor meget ens bil er værd.

Hvilke biler kan pantsættes?

Der er faktisk ikke grænser for, hvilke mærker som kan pantsættes, og det er derfor underordnet, om du kører i en Ferrari eller en Fiat, så længe bilen blot ikke er over 10 år gammel. Bilen bliver dog vurderet på baggrund af mærket, efterspørgslen på pågældende mærke samt øvrig stand og markedspriser.

Pantsæt og behold din bil!

Endnu en fordel ved pantsætning af biler hos pantialt.dk er, at du faktisk slet ikke behøver at aflevere din bil, når du har pantsat den. De giver nemlig en pris på din bil, og ud fra dette beløb giver de dig et kontantbeløb i hånden. Herefter er der dog mulighed for at du kan lease bilen med fuld forsikring, så du stadig kan komme på arbejde i perioden indtil du har fået penge nok til at betale beløbet du fik tilbage, hvorefter bilen igen er din. Du undgår altså at bilen bliver brugt af andre og du undgår at skulle benytte dig af offentlig transport ved at indgår en leasingaftale efter pantsætning af bilen.

Gem