Forkæl medarbejderne med en indisk catering

De fleste finder deres egen madpakke trættende, da menuen stort set består af det samme hver eneste dag. Mange kan faktisk finde det demotiverende at holde frokostpause, da der ikke er noget spændende eller nyt ved det. Der kan derfor trænges til en forandring! Det er dog ikke alle chefer, der tænker i disse baner og det er en skam. For man kan faktisk få tilfredse medarbejdere af den grund!

Forkæl medarbejderne med en indisk catering

De fleste danskere nyder indisk mad, da der er så mange forskellige retter og diverse råvarer. Man vil derfor altid kunne lide et eller andet. Indisk mad er ligeledes velsmagende og meget sundt for kroppen. Det kan derfor betale sig at bestille en indisk catering til sine medarbejdere.
De fleste chefer kan dog ikke overskue det, da de tror, at det er krævende. Det er dog meget enkelt. Man skal blot kontakte et indisk cateringfirma og så forklare det man ønsker.
Kashmir Restaurant er eksempelvis en udbyder af indisk catering i København, som mange firmaer er tilfredse med i dag. Det kan derfor betale sig at kontakte Kashmir Restaurant, hvis man ønsker at glæde medarbejderne med en lækker frokost hver eneste dag!