Fremskreden paradentose og en kosmetisk tandbehandling

Jeg har lige fået at vide, at jeg lider af fremskreden paradentose, og jeg ved ærlig talt ikke, om jeg skal grine eller græde. Jeg havde mere eller mindre set den komme, da jeg for nogle år siden fik konstateret paradentose, og jeg har derfor sparet op til en kosmetisk tandbehandling.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er særlig tilfreds med mine tænders udseende, og jeg tror bestemt ikke, at fremskreden paradentose vil gøre sagen bedre, hvorfor den kosmetiske tandbehandling formentlig bliver en realitet nu.

Jeg har forhørt mig om priserne på en kosmetisk tandbehandling forskellige steder, og jeg tror, at jeg vælger at få min behandling hos Implantatklinik – det virker som om, at de kan deres kram, og de har også gode redskaber i forbindelse med fremskreden paradentose.

Jeg ved ikke helt, hvor alvorlig min fremskredne paradentose er, men jeg tør simpelthen ikke at tage nogle chancer og vente med at få en kosmetisk tandbehandling, for så kan det jo være, at det er for sent, og den risiko tør jeg simpelthen ikke at løbe.

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra jer, hvis nogle af jer lider af fremskreden paradentose eller bare paradentose generelt, og jeg kunne ligeledes også godt tænke mig at høre fra jer, hvis I har fået en kosmetisk tandbehandling. Hvor omfattende var den, hvor fik I den lavet henne osv.

Jeg skal til tandlægen i næste uge og høre, hvor langt fremskreden paradentosen er, og derefter vil jeg træffe min beslutning om, hvorvidt jeg skal få lavet en kosmetisk tandbehandling med det samme, eller om jeg skal vente lidt, men jeg tror som sagt nok mest på den første løsning.

One thought on “Fremskreden paradentose og en kosmetisk tandbehandling

  1. Jeg frygter så meget, at jeg lider af fremskreden paradentose! Jeg lider allerede af tandlægeskræk, så jeg er ikke lige den første til at løbe ned til tandlægen og få det tjekket, men jeg har altså en del af de der symptomer. Tandkødet bløder, det gør ondt i munden, når jeg spiser, og jeg har ligefrem oplevet bylder på tandkødet. Det er SÅ ulækkert.
    Jeg vil meget gerne høre, hvordan dit forløb bliver, og hvordan det kommer til at se ud efter din kosmetiske tandbehandling. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *