Køber du stadigvæk canon blæk patroner i den lokale PC-butik?

Vidste du, at man nemt kan spare op imod 50 % på blæk patroner, hvis man køber disse online i stedet for at tage i den lokale computer-tilbehørsbutik.

Jeg anede det ikke før i starten af i år, hvor jeg af helt tilfældige veje kom ind på en dansk side, som solgte blæk patroner til alle de store printermærker. Jeg tog chancen og købte et par canon blæk patroner – nærmest uden at skelne til prisen.

Den efterfølgende gang jeg manglede canon blæk patroner, gik jeg i den lokale computerbutik og fik nærmest et chok over priserne. Der kommer jeg ikke til at købe blæk patroner mere. Det er sikkert og vist.

Har i ligesom mig har brug for canon blæk patroner eller et af de andre store mærker såsom Epson, HP og Brother så kan i tjekke de lave priser på blæk patroner her. De reklamere endda med at de har Danmarks laveste priser, og i disse dage kan man ikke skrive det uden det er sandt.  I hvert fald ikke uden konsekvenser. Det hele ser dog rigtig fornuftigt ud, og de er endda E-mærkede, hvilket betyder, at man som forbruger nærmest er garanteret en sikker handel. Jeg ved ikke med jer, men jeg køber kun steder, hvor der er et såkaldt E-mærke på siden. Jeg kender mange som er mere eller mindre ligeglade med dette, men jeg kan nu godt lide at have lidt ro i kroppen, når jeg har gennemført en handel og spændt venter på varens ankomst – og af en eller anden grund er jeg så meget en nørd, at selv med Canon blæk patroner glæder jeg mig til den søde pakkepost kommer slæbende med godter. Det skal dog også siges, at jeg primært køber nye blæk patroner når jeg er løbet tør og det forøger nok spændingen da jeg altid når at få en del ting i min printerkø.

2 thoughts on “Køber du stadigvæk canon blæk patroner i den lokale PC-butik?

  1. Jeg har alle dage købt Canon blæk patroner i den lokale PC-butik – men jeg kan dog godt se, at der er himmel til forskel på priserne, når jeg ser på hvad det koster online. Tak for tippet!

  2. Det var så lidt Rasmus, og ja – man får helt et chok over hvor meget priserne divergerer på canon blækpatroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *