Forbrugslån – Jeg har netop taget et kviklån på 1000 kr.

Så skete det igen! Jeg var på druktur med vennerne, og er netop vågnet op med ikke blot tømmermænd men stort set uden penge på lommen til de resterende dage i måneden. Heldigvis er jeg bekendt med de såkaldte kviklån som er en special form for forbrugslån, og det bliver nok en nødvendighed for mig at låne 1000 kr så jeg har til både mad og smøger samt penge til busbilletten.

Jeg har prøvet at låne 1000 kr. før, og for at være ærlig var jeg lidt beklemt ved situationen da medier som Ekstra Bladet mm.elsker at bringe disse forbrugslånfirmaer i miskredit. Noget skal de jo skrive om for at sælge deres bras.

Jeg kom dog hurtigt til den konklusion at et kviklån eller en af de mange andre typer af forbrugslån ikke blot kan være en stor hjælp – det kan være en direkte nødvendighed hvis ens bank ikke vil låne en. Hvad skulle man så gøre uden forbrugslånsfirmarene? Er du nysgerrig efter denne type lån så kan du læse mere dybdegående.

Forbrugslån på 1000 kr – Hvor farligt kan det lige være?

Det kan også diskuteres hvor risikofyldt det er at oprette et SMS lan på 1000 kr. – da det for langt de fleste blot vil være at spare lidt ekstra på pengene indtil næste måned. Langt de fleste forbrugslån har nemlig en 30-45 dages tilbagebetalingsfrist, og man vil derfor nå at få sin næste løn ubetalt før pengene skal falde.

Jeg har endda set et par steder at man rentefrit og gebyrfrit kan låne 500 kr, og man kunne godt forstille sig, at dette snart bliver hævet til 1000 kr. – men lad os se hvad der sker. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med den nuværende løsning.

Nå, jeg vil gå i bad og få noget i maven og så småt starte på dagen.

One thought on “Forbrugslån – Jeg har netop taget et kviklån på 1000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *