Jeg søger en tandlæge i Hellerup der kan lave en kronebehandling

Jeg har et lille problem, som jeg er sikker på, at der er nogle af jer læsere, der kan hjælpe mig med. Forleden dag knækkede jeg nemlig en krone, og jeg ved godt, at jeg bliver nødt til at få en kronebehandling hurtigst muligt, men da jeg lige er flyttet til Hellerup, har jeg brug for at finde en ny tandlæge i Hellerup.

Først og fremmest har jeg aldrig prøvet at knække en krone, og jeg ved derfor ikke noget om kronebehandlinger. Hvordan foregår det, hvor meget koster det, gør det ondt, skal man have bedøvelse osv. Jeg ville sætte pris på, at I prøver at svare på nogle af mine mange spørgsmål, da jeg er lidt nervøs over hele situationen.

Derudover er jeg som sagt lige flyttet til Hellerup, og det er lidt af en omvæltning, da jeg kommer fra det mørke Jylland, og jeg er derfor på udkig efter en tandlæge i Hellerup, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der kender en dygtig tandlæge her i Hellerup, som jeg kan kontakte?

Min nye tandlæge her i Hellerup skal selvfølgelig kunne lave en kronebehandling inden for relativt få dage, da det helst skal laves hurtigt, men mon ikke det kan lade sig gøre? Jeg ved selvfølgelig godt, at de fleste tandlæger er travlt optaget, men det er trods alt et servicefag, og så lang tid kan det vel heller ikke tage at lave en kronebehandling – eller hvad?

Det har jeg jo faktisk slet ingen begreber om, da jeg som sagt aldrig har prøvet at få sådan en kronebehandling, men min nye tandlæge i Hellerup skal i hvert fald have tid til at se mig inden for kort tid. Jeg skal jo også snart på ferie, og det kunne være rigtigt fint, hvis jeg kunne finde en tandlæge i Hellerup og få min kronebehandling INDEN ferien.

Da jeg skal på ferie om to uger, har jeg lige præcis to uger til at finde en tandlæge i Hellerup og få en kronebehandling, og jeg ved faktisk ikke, om det kan lade sig gøre, men det kunne i hvert fald være rart!

Jeg tør jo næsten ikke at spise noget, fordi jeg er bange for, at en anden krone, eller tand for den sags skyld, knækker, og så har jeg virkelig travlt med at finde en tandlæge i Hellerup, der har forstand på kronebehandlinger.

One thought on “Jeg søger en tandlæge i Hellerup der kan lave en kronebehandling

  1. Det er aldrig sjovt, når man skal finde en ny tandlæge. Det er jo lidt af et tillidsspørgsmål, når man sådan skal have lavet en kronebehandling eller alle mulig andre behandlinger for den sags skyld.
    Jeg bruger selv tandklinikken i Hellerup, og har været rigtig glad for at komme der. Det er rigtig gode tandlæger, og jeg har ikke oplevet, at man skulle vente længe på at få en tid.
    Håber du kan bruge oplysningerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *