Ømme muskler: Hvordan kommer jeg ømme muskler til livs!?

Jeg er i en lidt desperat situation, og jeg har virkelig brug for jeres hjælp. I morges da jeg vågnede, kunne jeg næsten ikke rejse mig op fra sengen, fordi jeg havde så ømme muskler, og jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det er kommet.

Hvordan får jeg ømme muskler til at gå væk? Jeg ved godt, at man fx skal huske at strække ud, efter man har trænet og sådan noget, men sagen er den, at jeg ikke har dyrket motion i flere år nærmest, så det kan umuligt være pga. overanstrengelse, men hvad skyldes det så?

Nogle gange når jeg har været alvorligt influenzaramt, har jeg været plaget af ømme muskler og en enorm træthed, men sådan er det slet ikke denne gang. Det er anderledes. Jeg føler mig ikke syg på den måde, problemet er bare, at jeg ikke rigtig kan holde ud at bevæge mig.

Jeg kontaktede min læge her i formiddags, men da han er en meget travl mand, kunne jeg først få en tid i næste uge, hvilket ikke ligefrem passede mig og mine ekstremt ømme muskler. Hvad søren skal jeg gøre i mellemtiden?

Jeg er som sagt desperat efter gode råd, for jeg føler mig virkelig hæmmet. Jeg kan hverken tage på arbejde, gå ud og handle eller noget som helst, og det er naturligvis lidt problematisk.

Jeg har proppet mig med diverse smertestillende medikamenter hele morgenen, men intet lader til at have en optimal effekt. Jeg tænkte på, om der er nogen, der kender nogle bestemte øvelser, man kan lave for at komme de ømme muskler til livs, eller som i det hele taget har nogle gode råd til, hvad jeg skal stille op.

Jeg har fundet ud af, at det hjælper at tage et varmt brusebad, for så bliver de ømme muskler varmet op, og så er de mere smidige, men nu kan jeg desværre ikke bruge hele min dag under bruseren, for så får jeg for det første svømmehud, og så har jeg heller ikke mere varmt vand til resten af måneden.

Har du nogle forslag til, hvad jeg skal gøre mod de her super ømme muskler, der plager mit liv lige nu, så er du mere end velkommen til at kontakte mig hurtigst muligt her på bloggen. De her ømme muskler er ved at tage livet af mig!

One thought on “Ømme muskler: Hvordan kommer jeg ømme muskler til livs!?

  1. Hvis jeg var dig ville jeg prøve at massere smerterne væk. Man kan sagtens blive ramt af voldsomt ømme muskler, hvis man er meget anspændt. Det kan også være, at du lider af stress?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *