Hårtips: Moroccanoil og hårprodukter fra John Masters Organics

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan mit hår altid kan sidde så perfekt og se så sundt ud, og i dagens anledning vil jeg gerne dele ud af mine gode råd. Hemmeligheden er nemlig, at jeg bruger moroccanoil og hårprodukter fra John Masters Organics efter hver hårvask.

Jeg ved, at rigtig mange piger vasker hår hver eneste dag, og piger, det er ikke særligt sundt for håret. For det første bliver det slidt pga. alle de forskellige produkter, man kommer i, for det andet bliver det endnu mere slidt, fordi håret ligeledes skal tørres eller glattes, og for det tredje vænner håret sig til at blive vasket hver dag, og det bliver dermed hurtigere fedtet.

Jeg vasker mit hår hver anden dag, og det synes jeg er et passende interval. Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam fra John Masters Organics, og når jeg så har tørret det, kommer jeg moroccanoil i, så håret får et glimtende skær og lyser mere op.

Både den shampoo og balsam jeg bruger fra John Masters Organics og min moroccanoil gør håret blødt, hvilket også gør det meget sundt at se på. Når jeg skal gøre lidt ekstra ud af mit hår, bruger jeg en saltvandsspray, også fra John Masters Organics, da den giver et rigtigt godt og naturligt hold.

Hvor køber jeg så de her lækre produkter henne? Jeg har fundet en genial hjemmeside, hvor jeg både kan købe moroccanoil og produkter fra John Masters Organics. Hjemmesiden hedder Hair247.dk og har også et stort udvalg af andre lækre hårprodukter.

Moroccanoil er et must for enhver pige. Ser dit hår lidt fedtet ud, eller trænger det til at blive shinet lidt op, så kom lidt af det i håret – det gør en stor forskel! Og så kan produkter fra John Masters Organics også varmt anbefales.

3 thoughts on “Hårtips: Moroccanoil og hårprodukter fra John Masters Organics

  1. Pingback: Hårtips fra blogger: brug John Masters Organics og Morrocanoil! « Stormesteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *